Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » 14 éves fiúnak joga van...

14 éves fiúnak joga van eldöntenie, hogy ha nem életmentő műtétről van szó -relatvív fitymaszűkület- hogy nem kéri a műtátet?

Figyelt kérdés

az apám nem hagy békén, de kitartok... Ő erőszakoskodott de az orvos megmondta hogy ő nem tud semmit tenni ha nem asszisztálok hozzá, és hazaküldött... de az apám nagyon hülye, és folyamatosan emiatt privilégiumokat von meg, pl elvette azt a telefont, amire én fusiztam a környéken időseknek segítettem számítógépet telepíteni és ilyenek, és semmi köze, és mérgében odavágta a falhoz és tönkrement... most meg azzal fenyeget hogy ha hétfőn nem megyek vele be az urológiára, betöri az arcom!!!

14f

2015. febr. 14. 20:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
84%

Te tényleg sötét vagy :D

Gondolj már bele, mi lesz egy két év múlva. Majd az első kufircnál rájössz, hogy mekkora idiótaságot csináltál. :D

2015. febr. 14. 21:12
 12/16 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem várd meg, amíg annyira beszűkül, hogy elkezd repedni. Utána megtanulod tisztelni az apádat.
2015. febr. 14. 21:41
 13/16 anonim válasza:
100%
Miért akarna neked rosszat az apád? Azért dühös és azért akarja beverni kis buksidat, mert nem tudja kifejezni magát, érthetően elmagyarázni mi lesz veled. Ezért próbál fenyegetéssel célt érni. Ne rontsátok el a viszonyt, próbálj meg vele felnőtt emberként leülni és mondja el kultúráltan ordítás nélkül elmagyarázni, amit elöttem többen leírtak. Amúgy én nem tudok sokat a erről a dologról, de azt biztosan, hogy a szervezet fiatal korban sokkal jobban tolerálja a műtétet. Annyit még megtehetsz, hogy megnézed a net mit ír, mit értenek a relatív alatt és elmehetsz több dokihoz is, kikérni a véleményüket.
2015. febr. 14. 21:58
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Lehet durvának tűnik, de szerintem a te érdekedet akarja. Én, mint aki hasonló problémákkal küzdött azt mondom, hogy mindenképp menj el és ne halogasd, mert rosszabb lesz később!!!

Nekem sokáig nem tudták, hogy ilyesmi problémám volt. Sokáig emiatt nem tudtam közeledni a nőkhöz és már majdnem 18 voltam, amikor elmentem az orvoshoz. Viszont ekkorra kiderült, hogy nem valami fényes a helyzet, ezért metélni kellett, ami pedig nem elég, hogy k**va fájdalmas volt, még lelkileg is sz*r volt. Az önbizalmam is nullára került majdnem egy évig.

Szóval ha rám hallgatsz, akkor elmész hétfőn és túlesel rajta, amíg még "olcsón" megúszod. Az is lehet, hogy nem lesz műtét, csak mondja az orvos, hogy ennyi meg ennyi időnként "tornásztasd". De ha húzod az időt, akkor csak rosszabb lesz.

2015. febr. 14. 23:34
 15/16 anonim válasza:

Ugyanakkor a gyereknek is teljesen igaza van, hogy majd ő eldönti, mikor szerelteti meg, ha egyáltalán, és ha nem akar fedetlen makkal mászkálni egész életében – az ő teste ugyanis és a leírás alapján nincs veszélynek kitéve a műtét elhalasztálsával (vizelni, tisztálkodni tud).

Egyébként meg érdemes kikérni értelmesebb / haladóbb szakorvosok véleményét, például a már fentebb említett szteroidos kenőcs témájában. Fiatal korban hatékonyan nyújtható a fityma, az első mindig az kéne legyen, főleg relatíve enyhe szűkületek esetén, mint a kérdezőé.

2015. febr. 19. 21:57
 16/16 Darells válasza:
0%
Figyi,nem tudok sokat a fitymaszűkületről... De remélem apád betöri az arcod.
2015. márc. 2. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!