Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 16 éves vagyok és fitymaszűkül...

16 éves vagyok és fitymaszűkületem van, amióta élek. Dombóváron végeznek műtétet?

Figyelt kérdés

2015. jan. 14. 18:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Először fel kellene keresned a lakhelyed szerinti SZTK urológiai szakrendelést. A vizsgálat után többet tudnak neked segíteni.

Ha ez az oldal még aktuális, itt megtalálod a címet:

[link]

2015. jan. 14. 18:46
 2/11 anonim ***** válasza:
Minden SZTKban van ilyen mütét .
2015. jan. 14. 19:04
 3/11 anonim ***** válasza:
#2 es egy SZTK ban sincs,ott csak vizsgálatok vannak .Műtétek a kórházak műtőiben vannak .
2015. jan. 14. 19:30
 4/11 anonim ***** válasza:
42%

Igen,minden városban van a kórhàz ahol van urológiai szakrendelés.

Ezt nézd meg interneten.

Urológiai vizsgàlatra egyedül is elmehetsz màr,csak személyit és tb kàrtyàt vigyél magaddal,nem kell beutaló,csak a rendelési időre kell elmenned.

Milyen mértékű fitymaszűkületed van?

Ha ernyedt,ha merev a péniszed mennyire tudod a péniszedről lehúzni a fitymàt?

Vízben ülve könnyebb a fitymàd hàtrahúzni?

A lényeg urológiai vizsgálatra egyedül is elmehetsz,az orvostól majd kapsz ambuláns lapot,ahova rà leszbírva mi a bajod és hogy műteni kell e.

Ha műteni kell ahhoz a szüleidnek is hozzá kell jàrulnia,mert még fiatalkorú vagy.

Jobb ha tudod hogy csak komoly fitymaszűkület esetében van szükség körülmetélêsre,ha nem olyan súlyos a szükületed akkor kerüld ezt el és ha az orvos egyből ezt ajánlanà akkor is mond meg ha lehetne szeretnéd elkerülni,majd az orvos fog tovább küldeni műtétre később,meg vele tudjàk a szülők a műtét időpontjàt egyeztetni!

Körülmetélést fityma plasztikával és bemetszêssel is lehet kezelni,ekkor a makkoidat fedő fitymát nem vágjàk le,csak lazítanak a fitymán!

Urológushoz menjél el minnél előbb!

Ha lehet beszêlj a szüleiddel is!

2015. jan. 14. 20:02
 5/11 anonim ***** válasza:

:-) - ez jó volt!

"Körülmetélést fityma plasztikával és bemetszêssel is lehet kezelni,ekkor a makkoidat fedő fitymát nem vágjàk le,csak lazítanak a fitymán!"

Ó ész, hová mész!!

A fitymaszűkület megoldása a körülmetélés. Mással nem érdemes próbálkozni, mert nem lesz jobb.

2015. jan. 16. 10:50
 6/11 anonim ***** válasza:
29%

Metélés mániás fejezd màr be!

Te gyerek kí nzó,hiszen csecsemőket akartál megcsonkítatni!

A rokonomat sem kellett körülmetélni,nem csak a metélés létezik!

Más is írta agyas kám hogy bemetszésse volt és a fityma hàtulján ejtettek vàgást és a szűkületét így szüntették meg,meg fityma plasztikai műtéte is volt másoknak.

Nem csak a metélés létezik!

2015. jan. 17. 12:32
 7/11 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Ma túlestem a műtéten, ami szörnyű volt :D életem egyik legrosszabb élménye az igen érzékeny makkom miatt, de legalább lekötöztek a műtőben és így nem tudtam rúgni :D

Csak bemetszés történt, az elhalt, beteg, körkörösen beszűkűlt részt levágták, majd hozzávarrták a bőrhöz (?! vagy valahova :D)

bekötözték, rajta kell hagynom, meg adtak hozzá fáslit,hogy azt tegyem oda, de neten azt olvastam, hogy be kéne kötözni még pár napig, de hát mindegy :D

kamillás áztatás lesz majd, illetve vettünk rá betadint fertőtlenítésre.

műtős nők nagyon aranyosak voltak, végig foghattam az egyik kezét :P mondjuk a dokim elég maflaszar, ilyen életunt, halál lassú majmot még nem láttam, de remélem többet nem hoz vele össze a sors :D

ennyi lenne az én történetem eddig, remélem kicsit tudtam segíteni aki a műtét előtt áll :)

2015. jan. 20. 18:58
 8/11 anonim ***** válasza:

"mondjuk a dokim elég maflaszar, ilyen életunt, halál lassú majmot még nem láttam"

Jobb mint ha húbelebalázs kapkodós lett volna és esetleg ezt mondja: "Hoppá, kicsit megszaladt. Na nem baj !" :-DDD

2015. jan. 21. 15:35
 9/11 anonim ***** válasza:
29%

Kérdező!

Hàt akkor jobbulást kívánok neked!Vegyél,ill vetess a szüleiddel gézt hogy a sebet át tud kötözni naponta akàr többször,meg gézlapot is lehet kapni,ami szintén abban segíthet hogy a még friss seb még se érjen a ruhához ami kellemetlen érzés.

Néha majd írd meg,hogy a gyógyulás mely szakaszàban jàrsz.

Remélem gyorsan helyre jösz,bár tudom sok időbe telik.

Ezért ugatom én le a metélés màniás nőt,mert az egész műtétről úgy ír,mintha az se kellemetlen,se fájdalmas ne lenne!

2015. jan. 21. 19:54
 10/11 A kérdező kommentje:

1 hete volt a műtét, visszagondolva, nagyon paráztam :D

2 vagy 3 varrat már kiesett, de néhány helyen még eléggé fáj, minden nap kamillázok/betadine-nel fertőtlenítem és neogranormonnal kenem be, és még teszek rá fáslit, vagy mit kötszert, mert a fékemnél még nagyon nagyon érzékeny és lassan gyógyul.

Ödéma elég rendesen jelen van, nagyon be van dagadva, fel van telve, de remélem ez az elkövetkezendő 1 hétben meg fog szűnni teljesen. Tudnátok valamit ajánlani rá, hogy gyorsabban húzódjon vissza ez a vérömleny?

majd még jelentkezem, remélem már teljesen boldogan és használatra készen :D

2015. jan. 27. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!