16 éves vagyok és fitymaszűkületem van, amióta élek. Dombóváron végeznek műtétet?
Először fel kellene keresned a lakhelyed szerinti SZTK urológiai szakrendelést. A vizsgálat után többet tudnak neked segíteni.
Ha ez az oldal még aktuális, itt megtalálod a címet:
Igen,minden városban van a kórhàz ahol van urológiai szakrendelés.
Ezt nézd meg interneten.
Urológiai vizsgàlatra egyedül is elmehetsz màr,csak személyit és tb kàrtyàt vigyél magaddal,nem kell beutaló,csak a rendelési időre kell elmenned.
Milyen mértékű fitymaszűkületed van?
Ha ernyedt,ha merev a péniszed mennyire tudod a péniszedről lehúzni a fitymàt?
Vízben ülve könnyebb a fitymàd hàtrahúzni?
A lényeg urológiai vizsgálatra egyedül is elmehetsz,az orvostól majd kapsz ambuláns lapot,ahova rà leszbírva mi a bajod és hogy műteni kell e.
Ha műteni kell ahhoz a szüleidnek is hozzá kell jàrulnia,mert még fiatalkorú vagy.
Jobb ha tudod hogy csak komoly fitymaszűkület esetében van szükség körülmetélêsre,ha nem olyan súlyos a szükületed akkor kerüld ezt el és ha az orvos egyből ezt ajánlanà akkor is mond meg ha lehetne szeretnéd elkerülni,majd az orvos fog tovább küldeni műtétre később,meg vele tudjàk a szülők a műtét időpontjàt egyeztetni!
Körülmetélést fityma plasztikával és bemetszêssel is lehet kezelni,ekkor a makkoidat fedő fitymát nem vágjàk le,csak lazítanak a fitymán!
Urológushoz menjél el minnél előbb!
Ha lehet beszêlj a szüleiddel is!
:-) - ez jó volt!
"Körülmetélést fityma plasztikával és bemetszêssel is lehet kezelni,ekkor a makkoidat fedő fitymát nem vágjàk le,csak lazítanak a fitymán!"
Ó ész, hová mész!!
A fitymaszűkület megoldása a körülmetélés. Mással nem érdemes próbálkozni, mert nem lesz jobb.
Metélés mániás fejezd màr be!
Te gyerek kí nzó,hiszen csecsemőket akartál megcsonkítatni!
A rokonomat sem kellett körülmetélni,nem csak a metélés létezik!
Más is írta agyas kám hogy bemetszésse volt és a fityma hàtulján ejtettek vàgást és a szűkületét így szüntették meg,meg fityma plasztikai műtéte is volt másoknak.
Nem csak a metélés létezik!
Sziasztok!
Ma túlestem a műtéten, ami szörnyű volt :D életem egyik legrosszabb élménye az igen érzékeny makkom miatt, de legalább lekötöztek a műtőben és így nem tudtam rúgni :D
Csak bemetszés történt, az elhalt, beteg, körkörösen beszűkűlt részt levágták, majd hozzávarrták a bőrhöz (?! vagy valahova :D)
bekötözték, rajta kell hagynom, meg adtak hozzá fáslit,hogy azt tegyem oda, de neten azt olvastam, hogy be kéne kötözni még pár napig, de hát mindegy :D
kamillás áztatás lesz majd, illetve vettünk rá betadint fertőtlenítésre.
műtős nők nagyon aranyosak voltak, végig foghattam az egyik kezét :P mondjuk a dokim elég maflaszar, ilyen életunt, halál lassú majmot még nem láttam, de remélem többet nem hoz vele össze a sors :D
ennyi lenne az én történetem eddig, remélem kicsit tudtam segíteni aki a műtét előtt áll :)
"mondjuk a dokim elég maflaszar, ilyen életunt, halál lassú majmot még nem láttam"
Jobb mint ha húbelebalázs kapkodós lett volna és esetleg ezt mondja: "Hoppá, kicsit megszaladt. Na nem baj !" :-DDD
Kérdező!
Hàt akkor jobbulást kívánok neked!Vegyél,ill vetess a szüleiddel gézt hogy a sebet át tud kötözni naponta akàr többször,meg gézlapot is lehet kapni,ami szintén abban segíthet hogy a még friss seb még se érjen a ruhához ami kellemetlen érzés.
Néha majd írd meg,hogy a gyógyulás mely szakaszàban jàrsz.
Remélem gyorsan helyre jösz,bár tudom sok időbe telik.
Ezért ugatom én le a metélés màniás nőt,mert az egész műtétről úgy ír,mintha az se kellemetlen,se fájdalmas ne lenne!
1 hete volt a műtét, visszagondolva, nagyon paráztam :D
2 vagy 3 varrat már kiesett, de néhány helyen még eléggé fáj, minden nap kamillázok/betadine-nel fertőtlenítem és neogranormonnal kenem be, és még teszek rá fáslit, vagy mit kötszert, mert a fékemnél még nagyon nagyon érzékeny és lassan gyógyul.
Ödéma elég rendesen jelen van, nagyon be van dagadva, fel van telve, de remélem ez az elkövetkezendő 1 hétben meg fog szűnni teljesen. Tudnátok valamit ajánlani rá, hogy gyorsabban húzódjon vissza ez a vérömleny?
majd még jelentkezem, remélem már teljesen boldogan és használatra készen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!