Van itt olyas valaki aki jártas az örökösödés témában? Komoly emberrel szeretnék beszélgetni, bonyolult a helyzet és jelenleg nincs pénzem ügyvédi konzultációra. Privátban szeretnék beszélgetni.
Figyelt kérdés
2015. febr. 12. 12:59
1/3 anonim válasza:
Hát én már 2-ön túl vagyok a 3. pedig épp most van folyamatban, nem egy olyan dolog amihez ügyvéd kéne, vagy akármi.
Ha van végrendelet, akkor az a törvényes, feltéve ha nem sért törvényt (azt hiszem 2012-ben létrehoztak egy kisemmizés elleni törvényt).
Ha nincs akkor meg a jogos örökösök kapják.
Én pl. el se tudtam menni az egyik ilyen közjegyzői tárgyalásra, de kaptam a levelet arról, hogy mit kaptam.
Most is összevesztem a másik örökössel, ő meg akarja tartani a házat, én el akarom adni. Vagyis majd ott fogom vele kifizettetni. (háznál van olyan, hogyha valaki ragaszkodik a részéhez, akkor köteles kifizetni a másikat, egyszer már ezen túl voltunk.)
2/3 A kérdező kommentje:
Szerintem pedig ügyvéd kellene, de nem én vagyok az érintett hanem a párom, de ő nem tesz semmit ez ügyben, én meg csak kíváncsi vagyok.
2015. febr. 12. 13:58
3/3 anonim válasza:
Én jártas vagyok, de az az igazság, hogy az ember nem ingyen dolgozik. Egyszerű kérdésekre szívesen válaszolok, de konkrét ügyet megoldani nem áll módomban helyettetek, hiszen ebből élek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!