Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Sok vállalkozás csinálja ezt?

Sok vállalkozás csinálja ezt?

Figyelt kérdés

Sziasztok ma voltam egy épületgépészboltban Pécsett és a következőre lettem figyelmes, egy munkás ott kávézgatott amíg az eladó írta a számítógépbe a dolgokat, és kérdezi az eladó,vállalkozásra lesz? erre a munkás azt mondja igen.

Erre az eladó kiadta neki a több száz ezres árút, és elsétált fizetés nélkül, utána megkérdeztem az eladótól,hogy ez mi volt? az mondta,hogy a nagyobb cégek mindig így viszik az árút, és hónap végén utalják a pénzt.

Ezt sok cég csinálja?

2015. febr. 8. 17:39
 1/9 anonim ***** válasza:
építőiparban bevett dolog
2015. febr. 8. 17:42
 2/9 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem jelentsd fel.

Olyan jó magyarosan.

2015. febr. 8. 17:43
 3/9 A kérdező kommentje:
dehogy jelentem föl, csak érdekelt....
2015. febr. 8. 17:45
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Sok cégnél van lehetőség átutalásos fizetésre. Nyilván azoknak, akik törzsvásárlók, már ismerik őket. Illetve szerződést szoktak kötni és az alapján.
2015. febr. 8. 17:46
 5/9 anonim ***** válasza:
Akkor jó.
2015. febr. 8. 17:46
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2015. febr. 8. 17:48
 7/9 anonim ***** válasza:
Én egy multinál dolgozok mérnökként. Rengeteg dolgot (szolgáltatások, alkatrészek, gépek, stb.) rendelünk úgy, hogy majd csak a számla beérkezésétől számított 30-90 nap múlva lesz fizetve. Természetesen az eszközöket, szolgáltatásokat egyből megkapjuk, hiszen kapnak hivatalos megrendelőt. Ez teljesen általános dolog, még ha a kis cégek számára nem is annyira kedvező.
2015. febr. 8. 17:49
 8/9 anonim ***** válasza:

és kérdezi az eladó,vállalkozásra lesz?

Főleg,ha a főnökök vállalkozása. Mert ki tiltaná,hogy az üzlet dolgozója ne legyen vállalkozó is?

2015. febr. 8. 18:11
 9/9 anonim ***** válasza:
szállítónak hívják és igen, hónap végén fizetünk.
2015. febr. 8. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!