Kibérelt ház tönkretétele?
Sziasztok. Tegnap elmentem egy buliba, 1 ház volt kibérelve 1 estére. Hozzá teszem, hogy egy luxus üdülő. Mire odaértem már teljesen le volt lomolva,széttörve minden,betörve,széthányva.
Én nem vettem részt a rombolásba. Kb 300-400 ezer forintnyi kár keletkezett, voltunk vagy 50-en.
Ilyenkor mi fog történni? Azon kívül, hogy a tulaj hülyére veri a bérlőt? Ilyenkor a bérlőé a felelősség nem?
Csak mert én nem fogok mások idiótaságai miadt 10 ezreket fizetni.
Én meg voltam hívva. 1 gyerek kibérelte egy estére a lakást. Azt sem tudom mi bérelte, vagy hogy ki a tulaj.
Gondolom erről az esetről rendőrségi jegyzőkönyvet vesznek nem? Csak hogy ne lehessen letagadni, és akkor a bérlő 100%ban felelős a károkért.
A bérlő a felelős, de talán perelhet (külön eljárásban) vendéget is, ha akkora értékű a kár és a vendége okozta.
Ha téged is belevon, de bizonyítani tudod hogy nem voltál ott, akkor nem lesz semmi bajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!