Csak szerintem nincs joga ilyennek az önkormányzatnak?
A házunkat megakarja vásárolni az önkormányzat, mert sportcsarnokot szeretnének építeni, és pont mellénk, de nem elég a terület, idén megszeretnék még építeni.. viszont ugye kell a telkünk, hogy elég legyen a terület.
Egyik ismerősöm azt mondta, hogy ha nem tudunk megállapodni az önkormányzattal, hogyha nem fizetik ki azt az összeget amit kérünk, akkor eltulajdoníthatja a házat, felbecsülteti, és azt az összeget utalják át, és mehetünk innen el..
Ezen gondolkodtam.. van joguk azt tenni, hogy eltulajdonítsák a házat, és felbecsültessék, megkapjuk azt a pénzt, és kilakoltatnak a beleegyezésünk nélkül? Mert szerintem nem, ez hülyeség lehet...
Mert ha mi nem adjuk el a házat hogy legyen elég telkük, akkor vissza kell fizesse az önkormányzat a kapott támogatást hogy ha nem építik meg a csarnokot, nem arra fordítják a pénzt amire kapták.
Képviselő meg azt mondta hogy mi szabjuk meg, hogy mennyiért adjuk el a házat, ha elfogadja az önkormányzat akkor meg van az üzlet, ha nem és emiatt nem tudják megépíteni, akkor vissza kell fizessék a támogatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!