Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A magyar hotelekbe miert...

A magyar hotelekbe miert bevett szokas, hogy mar 10:00-kor ki kell jelentkezni?

Figyelt kérdés
Maximum 11:00. Mindenhol masol a vilagon 12:00 ora. 10:00 oraval megfelelbredni se tudsz rendesen se zuhanyozni meg reggelizni, foleg ha ejfel utan fekudtel le. Lopas.
2015. jan. 28. 09:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Szerintem meglepődnél, hogy egyesek után mi marad a szállodai szobákban már 2-3 nap után is. Aztán fel lennél háborodva, ha az előző vendég miután sáros dzsuvás cipője után csak sepregetnének előtted a szobában.

Ha már buliztál, akkor tölts el még egy napot a szállóban pihengetéssel.

Más meg már délután egykor toporog a recepción, hogy elfoglalhassa a lefoglalt szobáját, amíg te józanodsz.

Vannak akik este utaznak és nem szeretnének este hatig várni amíg hajlandó vagy elhagyni a szobádat. Sem itthon sem külföldön.

2015. jan. 28. 23:19
 12/17 anonim ***** válasza:
Biztos lehetne köztes megoldást találni,csak nem akarnak.
2015. jan. 29. 00:00
 13/17 anonim ***** válasza:
És a gonosz szállodások szövetsége nem is akar megoldást találni erre. Vajh miért?
2015. jan. 29. 00:26
 14/17 anonim ***** válasza:

Mert buták.

Gondolom így is van elég bevételük.

Nem kell kielégíteni a vendégek igényeit.

Kár,hogy nekem nincs pénzem erre,én biztos máshogy vezetném.

Az ember azért megy szállodába,hogy pihenjen.Nem hogy reggel 8kor felkeljen,szerintem.

Ez csak Magyarországon van így.

2015. jan. 29. 00:30
 15/17 anonim ***** válasza:
Egy római parti panzióban 9kor kellett el menni és 8:57kor csengett a belső hálózatú telefon, hogy ha 2 percen belül nem húzok el, akkor ki kell fizetnem a következő napot.
2015. jan. 29. 08:41
 16/17 anonim ***** válasza:

Megnyugtatlak...elmúlt havi utazásaim során Prágában is így van és Krakkóban is így van.

Nem is értem a kérdésedet...

2015. jan. 29. 11:07
 17/17 anonim ***** válasza:

"Egy római parti panzióban 9kor kellett el menni és 8:57kor csengett a belső hálózatú telefon, hogy ha 2 percen belül nem húzok el, akkor ki kell fizetnem a következő napot."

Micsoda vendégközpontúság.

"Öröm"lehet egy ilyen helyen megszállni.

2015. jan. 29. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!