A magyar hotelekbe miert bevett szokas, hogy mar 10:00-kor ki kell jelentkezni?
Szerintem meglepődnél, hogy egyesek után mi marad a szállodai szobákban már 2-3 nap után is. Aztán fel lennél háborodva, ha az előző vendég miután sáros dzsuvás cipője után csak sepregetnének előtted a szobában.
Ha már buliztál, akkor tölts el még egy napot a szállóban pihengetéssel.
Más meg már délután egykor toporog a recepción, hogy elfoglalhassa a lefoglalt szobáját, amíg te józanodsz.
Vannak akik este utaznak és nem szeretnének este hatig várni amíg hajlandó vagy elhagyni a szobádat. Sem itthon sem külföldön.
Mert buták.
Gondolom így is van elég bevételük.
Nem kell kielégíteni a vendégek igényeit.
Kár,hogy nekem nincs pénzem erre,én biztos máshogy vezetném.
Az ember azért megy szállodába,hogy pihenjen.Nem hogy reggel 8kor felkeljen,szerintem.
Ez csak Magyarországon van így.
Megnyugtatlak...elmúlt havi utazásaim során Prágában is így van és Krakkóban is így van.
Nem is értem a kérdésedet...
"Egy római parti panzióban 9kor kellett el menni és 8:57kor csengett a belső hálózatú telefon, hogy ha 2 percen belül nem húzok el, akkor ki kell fizetnem a következő napot."
Micsoda vendégközpontúság.
"Öröm"lehet egy ilyen helyen megszállni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!