A magyar hadseregnél minek éri meg a legjobban manapság jelentkezni? (lent)
Alapjában véve tetszene, de jobb, ha tisztában vagy vele, hogy ha átlagos képességekkel rendelkezel és katona szeretnél lenni itthon, akkor havonta keresel max. 100-at és ezért nagyjából nem kell csinálnod semmit. Tehát éles helyzetre ne számíts. Napjaid nagy részében gyakorlatozol, menetelsz stb.
Ha mindenképp választanom kellene felderítő lennék, esetleg pilóta.
Régebben én is érdeklődtem a MH felől, de már letettem róla. Egyébként pedig tiszthelyettesnek és tisztnek a legjobb jelentkezni. :) Ilyen kérdésre nem nagyon tudnánk, amúgy sem válaszolni, hisz nem tudjuk mi jön be neked jobban. Én a tüzérséghez vagy a felderítőkhöz jelentkeztem volna, ha nem vetem el a honvédséget. Egyébként csak egy oka van annak, hogy kiábrándultam a Magyar Honvédségből, mégpedig az, hogy lényegében úgy ugatunk a NATO-nak ahogy ők fütyülnek. Inkább az Idegenlégió, mert ugyan úgy külföldön kell fellépniük, de nekik egyébként is az a feladatuk a MH-val szemben.
Egyébként biztatlak, hogy jelentkezz, mert ha itthon állomásoztok, akkor egy kis testmozgással(ami a laktanya és környéke sepregetését jelenti, jó néha egy kis kiképzés megtöri a kemény munkát, de ne számíts sokra) megúszod és kapod a 90 valahány E Ft-t. Viszont, ahogy az előttem szóló is kijelentette, örülj ha felvesznek, mert többszörös túljelentkezés van oda is, szóval protekció nélkül nehéz bekerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!