Törvényesen van ilyen hamar ennyi pénze?
Figyelt kérdés
Sziasztok, ismerőseim közt van egy jogász/ügyvéd végzettségű fiatal ember(éve végzett) most saját háza van, de olyan,hogy amikor beléptem az udvarba akkor ott megkérdeztem,hogy itt már vegyem le a cipőmet?!
Autója egy német gyártmány ami nem is 'olyan' sok (kb 9millió alapár).
Van saját ügyvédi vállalkozása,rengeteg pénze van, és ezt majdnem két év alatt érte el, ilyet törvényesen lehet? amúgy simán kinézem belőle,hogy vannak turpisságok,de amúgy az adóhivatalnak nem tűnik föl, az, hogy hirtelen milyen háza, autója stb lett?
Hogy-hogy nem buknak ezek le?
Nem mint,ha zavarna, csak én nem merek rákérdezni,hogy 'hé te ezt mind törvényes úton szerezted meg?.
Amúgy szegény családból származik.
2015. jan. 23. 08:14
11/12 anonim válasza:
Lehet, hogy csak jók a kapcsolatai.
12/12 anonim válasza:
Kedves kérdezö! Azt sem tudjuk kiröl van szo? Nem ismerjük. Akkor hogyan tudnánk arrol, hogy hogyan gazdagodott meg? Miért teszel fel olyan kérdést amire biztosan nem tud itt senki sem ÉRDEMBEN!!!!! válaszolni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!