Törvényesen van ilyen hamar ennyi pénze?
Sziasztok, ismerőseim közt van egy jogász/ügyvéd végzettségű fiatal ember(éve végzett) most saját háza van, de olyan,hogy amikor beléptem az udvarba akkor ott megkérdeztem,hogy itt már vegyem le a cipőmet?!
Autója egy német gyártmány ami nem is 'olyan' sok (kb 9millió alapár).
Van saját ügyvédi vállalkozása,rengeteg pénze van, és ezt majdnem két év alatt érte el, ilyet törvényesen lehet? amúgy simán kinézem belőle,hogy vannak turpisságok,de amúgy az adóhivatalnak nem tűnik föl, az, hogy hirtelen milyen háza, autója stb lett?
Hogy-hogy nem buknak ezek le?
Nem mint,ha zavarna, csak én nem merek rákérdezni,hogy 'hé te ezt mind törvényes úton szerezted meg?.
Amúgy szegény családból származik.
Biztos van mögötte valami nem megfelelő... Egyébként meg, csak bizonyos köröknek van a jólét fenntartva, a többség kárára! Le kellene verni ezeket a mocskokat már!!
Előbb-utóbb megtörténik ez...!!!
Lehet,hogy sportmaffia vagy nem tudom :D
Szereti a focit :)
Amúgy általános iskolás ismerős 8 évig voltunk osztálytársak :) én mérnöki irányba húztam,ő meg a politika,jog :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!