Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Törvényesen van ilyen hamar...

Törvényesen van ilyen hamar ennyi pénze?

Figyelt kérdés

Sziasztok, ismerőseim közt van egy jogász/ügyvéd végzettségű fiatal ember(éve végzett) most saját háza van, de olyan,hogy amikor beléptem az udvarba akkor ott megkérdeztem,hogy itt már vegyem le a cipőmet?!

Autója egy német gyártmány ami nem is 'olyan' sok (kb 9millió alapár).

Van saját ügyvédi vállalkozása,rengeteg pénze van, és ezt majdnem két év alatt érte el, ilyet törvényesen lehet? amúgy simán kinézem belőle,hogy vannak turpisságok,de amúgy az adóhivatalnak nem tűnik föl, az, hogy hirtelen milyen háza, autója stb lett?

Hogy-hogy nem buknak ezek le?

Nem mint,ha zavarna, csak én nem merek rákérdezni,hogy 'hé te ezt mind törvényes úton szerezted meg?.

Amúgy szegény családból származik.

2015. jan. 23. 08:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
72%
Akár törvényesen, akár nem, te irigykedsz egy kicsit.
2015. jan. 23. 08:21
 2/12 A kérdező kommentje:
:) hát én is szeretnék így élni :) de hát nekem nincs meg hozzá a kellő tudásom
2015. jan. 23. 08:23
 3/12 anonim ***** válasza:
39%

Biztos van mögötte valami nem megfelelő... Egyébként meg, csak bizonyos köröknek van a jólét fenntartva, a többség kárára! Le kellene verni ezeket a mocskokat már!!

Előbb-utóbb megtörténik ez...!!!

2015. jan. 23. 08:27
 4/12 A kérdező kommentje:
bizonyos köröknek? ezt,hogy érted?
2015. jan. 23. 08:29
 5/12 anonim ***** válasza:
75%
A jogászok, ügyvédek nagyon jól keresnek, nézd csak meg az ügyvédi munkadíjakat.Bár azért két év alatt nem lesznek milliárdodok.Több oka lehet a gazdagságának.Mivel jogász, sok lehetőségről, kiskapuról, pályázatról, pénzszerzési lehetőségről tudhat, amiket biztos ügyesen ki is használ.Másrészt lehet hogy a vagyona egy része hitelből van.Perssze lehetnek turpisságok is.Ha jó ismerős, kérj tőle valami jó tanácsot.
2015. jan. 23. 08:30
 6/12 A kérdező kommentje:

Lehet,hogy sportmaffia vagy nem tudom :D

Szereti a focit :)

Amúgy általános iskolás ismerős 8 évig voltunk osztálytársak :) én mérnöki irányba húztam,ő meg a politika,jog :)

2015. jan. 23. 08:45
 7/12 anonim válasza:
37%
Van olyan, hogy az ember kap egy telefonhívást, fogadja, megbeszélik, találkoznak, aláírják, felesketik és többé senkinek nem beszél róla. Vagy hírszerzés, vagy maffia vagy valamilyen háttérhatalom beszervezte. (Lehet bármi, drog, embercsempészet, ingatlanüzérkedés, pénzmosás... a lehetőségek sora kimeríthetetlen) Ne kérdezd meg, nem fogja elárulni az igazat, és bizalompontokat vesztesz. Puhatolózz, az néha működik. De óvatosan, mert ha igazam van, akkor rendszeres jelentéseket is ír és közben rájön a csavaros viselkedésedre.... Nem a kisujjamból szopom.
2015. jan. 23. 09:06
 8/12 anonim ***** válasza:
Esélytelen szerintem. Nyert a lottón/gazdag barátnő/öröklést is előbb el tudom képzelni. A hitelbe még lehet valami. Ahogy hallottam az ügyvédi pálya nem az a gyorsan felfutó, magasan kezdő fajta.
2015. jan. 23. 09:25
 9/12 A kérdező kommentje:
Tehát tuti nem törvényes
2015. jan. 23. 09:30
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem tuti vannak iszonyat szerencsés emberek/jó kapcsolati hálóval rendelkezők. Környéken is volt olyan akit csak úgy ismertségből felkértek egy nettó fél milliós gazd vezető munkakörbe.
2015. jan. 23. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!