Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit tehetnék ebben az esetben?

Mit tehetnék ebben az esetben?

Figyelt kérdés
Csütörtökön egy cég telephelyéről kiszökött egy kutya aki megharapta a kutyámat, orvoshoz kellett vinni, a számlát kifizettettem a céggel, sajnos már ez sem volt zökkenő mentes, de ma újjabb kölcségek léptek fel, vissza kellett vinnem a kutyámat kezelésre, és kapott újabb adag antibiotikum, ezzel a számlával visszamentem a céghez és mondtam, hogy vagy kifizetik vagy jogi útra terelem a dolgot ( az állatorvos azt mindta, hogy kötelesek a költségeket megtéríteni) A biztonsági őr kifizette a pénzt én ott hagytam a számlát, és kb 20 perc múlva egy nő felhívott a cégtől, hogy! ő fog engem! Feljelenteni! Zaklatásér, mert nekem nem volt jogom ezt a pénzt követelni. Mit tehetnék ebben az esetben?

2015. jan. 18. 14:38
 1/3 A kérdező kommentje:
Nyílván én sem jókedvembe rohangálok a kutyámmal vasárnap az orvoshoz... Felháborít ez az egész történet, nem tudom mit tehetnék... Szó szerint azt mondtam az őrnek, hogy vagy hétfőn kifizetik a költségeket a páromnak vagy jogi útra terelem a dolgot el akartam menni ő vissza hívott és oda adta a pénzt én pedig nála hagytam a számlát és a kórlapot!
2015. jan. 18. 14:41
 2/3 tomala ***** válasza:
Ne parázz, nem fog feljelenteni. Hülyére akart venni, ennyi. Az állattulajdonosok felelősek az állatuk által okozott kárért. Magyarán a cég ezzel tartozott neked. Jogos tartozást követelni nem zaklatás. Nagyon messze van attól.
2015. jan. 18. 15:57
 3/3 anonim ***** válasza:

"Jogos tartozást követelni nem zaklatás."

Így van, de annak módja lehet az!

Lehet, hogy te nem érzed zaklatásnak, de elég, ha a másik fél úgy gondolja. Mivel felszólítottak, ezért hanyagold a személyes megjelenéseket, és a továbbiakban lehetőleg csak levelezés útján kommunikálj a vállalattal.

2015. jan. 18. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!