Hogyan lehetne beszüntetni az Astro Show műsorokat?
Nem igaz, hogy senki nem veszi észre, hogy átverés, megtévesztés. Az élet minden más területén törvény bünteti az emberek megtévesztését. Erre miért nem vonatkozik? Évek óta megy az emberek lehúzása, és még senki nem tett ellene semmit...
Ha én indítanék egy olyan vállalkozást, ahol embereknek jósolok, ugyanis a beszélőkém megvan hozzá, kártyát minden 2. boltban tudok venni, más meg nem kell, akkor valószínű megbüntetnének érte, mert nincs róla semmi papírom. Pedig én saját magamról tudom, hogy nekem nem kell róla papír, mert ez olyan egyéni technika, amit csak én alkalmazok, és nem érvényes rá semmilyen papír.
Mégis megbüntetnének. Akkor az ilyen Astro hülyeségek miért léteznek még?
Ma például hazudott:
ha nem akar várakozni, nyomja meg az 1-es gombot!
12 percet vártam, zenét hallgattam 500 ft/percért, telefonom rögzítette, munkatársa nem jelentkezett. Holnap felhívom jogász barátomat, érdemes-e lépni.
Nagymamám kérésére hívtam, teljesen belebetegedett.
#8: sajnos nem tudok minden embert meggyőzni arról, hogy hülyeséget csinál..egy csomóan arra panaszkodnak, hogy a vallás a buták betegsége...
ez még a vallásnál is rosszabb, mégis sokkal kevesebben ellenzik
12:03...Én ilyet az ATV-n láttam azt hiszem.
Szimpla összeadás, kivonás, és feladat hogy adja össze a számokat. Asszem az eredmény a művelet szerint 32 volt. Erre betelefonálnak és 56,16,23...mindent mondtak. Mondom basszus, komolyan ennyire hülyék, hogy nem képesek összeadni, hát ez 32...erre telefonba bemondják 32...nem jó...Aztán végigvártam mi lesz az eredmény, erre kiadják hogy a megfejtés 1365...azt hittem leesik az állam hogy ezt mégis hogyan?
De ilyen telefonos műsorba is, 2x telefonáltunk be, mindkétszer foglaltat jelzett egymás után, vagy valamit mondott hogy nem kapcsolnak most játékba, aztán mondtuk hogy jó, akkor 1000ft volt a tanulópénz.
Tény hogy baromi nagy átverés, és sok kicsi alapon sokat összeszednek ezzel, de értelmes ember az első 1-2 próbálkozás után nem fogja többet erőltetni a dolgot. Astro tv-be meg be se telefonál...
Ilyen ügyekben a Gazdasági Versenyhivatal az illetékes. Amúgy többször is bírságolták már meg a hasonló műsorokat, de láthatóan nincs riasztó hatása.
Egy határozat:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!