Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Átvertek minket? Feljelentést...

Átvertek minket? Feljelentést tegyek?

Figyelt kérdés
Lehet,hogy rossz kategóriába tettem a kérdést,de ez most lényegtelen.Tehát a faluba hirdétték,hogy ablakos érkezik.Nagymamám azonnal ment is intézkedni,hogy jöjjön el hozzánk az ablak hibáját helyrehozni.Ez meg is történt.Azonban megegyeztek,hogy lesz csináltatva egy biztonságog üveg az ajtó mellé...lett adva 50 euró.Majd mégegyszer volt akkor megint 50 euro majd megint 50 euró.Ugye ez igy 150 euró,ami nem kevés pénz.Ez október körül történt.Azóta se az üvegről se az emberről hírt nem hallani...a telefonja ki van kapcsolva,mintha sose létezett volna ez a szám.Papírt nem tudom írtak-e alá..de semmi hivatalosat nem hiszem.Mi tévő legyek?

2015. jan. 17. 14:43
1 2
 1/11 anonim válasza:
100%
Hát igen, át lettek verve. Nem nagyon lehet ilyenkor csinálni semmit, az ilyeneknek nem kell bedőlni. Ha számla, szerződés stb. nélkül előlegbe kérnek valamennyi pénzt, az legtöbbször csalás.
2015. jan. 17. 14:49
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, feltétlen tegyél, mert így akkor addig csinálja, amíg akarja.
2015. jan. 17. 15:04
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Így van, sajnos nincs sok esély hogy elkapják..

Ha pénzt adsz valakinek arról mindig kell hogy kapj számlát, legyen az vásárlás, szolgáltatás, kölcsön, kutyaf..sza, bármi.

A telefon valószínűleg valami kártyás történet, tehát nem az ő nevén van, többet nem fogtok hallani róla. Sajnálom a nagymamádat, de átverték valószínűleg.

2015. jan. 17. 15:05
 4/11 anonim ***** válasza:

# 2

Persze, tehet feljelentést, de nem lesz belőle semmi. Kamu telefon, kamu név, a pénz átadásának nyoma nincs, az életben nem jutnak a nyomába a rendőrök.

2015. jan. 17. 15:06
 5/11 A kérdező kommentje:
Történt telefonbeszélgetés..Lehet,hogy az álnév nem is álnév.Ha feljelentést teszek nekem semmit se fog kelleni az ügyben fizetni?És,ha megtalálja a rendőrség gondolom a pénzt tagadni fogja..Mit csináljak? Tanácstalan vagyok..
2015. jan. 17. 15:22
 6/11 anonim ***** válasza:

Mondom, h tegyél, ne foglalkozz azzal más mit okoskodik.

Soha nem lehet tudni.

2015. jan. 17. 15:33
 7/11 anonim ***** válasza:
Így van, ahogy az utolsó mondja. Mindenképp tegyetek feljelentést! Lehet, hogy már vannak hasonló eljárások, lehet, hogy már ismerik is őket. Ezt előre nem lehet megmondani, hogy elkapják-e őket vagy sem.
2015. jan. 17. 20:27
 8/11 anonim ***** válasza:
Más is járt így a faluban az ablakossal?
2015. jan. 17. 21:07
 9/11 A kérdező kommentje:
nem tudom.. de feljelentést se tudok tenni,mert a nagymama nem engedi.Még reménykedik hátha történik valami
2015. jan. 20. 18:17
 10/11 anonim ***** válasza:
Ne hallgass a nagymamádra. te is bejelentheted a rendőrségen, hogy a nagymamád miként járt.
2015. jan. 20. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!