Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Átvertek apródon! Valaki...

Átvertek apródon! Valaki segítsen mit tehetnék Tehetek feljelentést?

Figyelt kérdés

Volt egy tally weijles kabátom (6000 ft.) és egy farmer kabátom ami (7000 ft) volt.Megegyeztünk cserében én elküldtem amit megbeszéltünk meg is van róla a számlám viszont ő nem küldte el.Majd írtam neki egy fenyegető levelet amire kicsit beijedt és megkaptam a csomagot,de nem a megbeszélt ruha darab volt benne,hanem kb. két 1000 ft-ot nem érő kapca rongy amivel a szekrényt törölném csak

Neve címe meg van.Tehetek ellene feljelentést vagy mit tudnék tenni? Meg van az üzenet is,hogy mit beszéltünk meg cserére és,hogy nem azt küldte

2014. márc. 11. 10:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Jelentsd fel. Az ilyeneket nem szabad elnézni, mert tovább csinálják és további illetők esnek áldozatul.
2014. márc. 11. 11:06
 2/7 anonim ***** válasza:
Seemmit nem tehetsz mert nem tudod bozonyitani hogy nem azt küldte. Ő meg tudja bizonyitani hogy feladta. Veszett fejsze sajnoa
2014. márc. 11. 12:36
 3/7 anonim ***** válasza:

Esetleg, ha megér annyit, hogy személyesen felkeresd és elszámoltasd.

De ez is önbíráskodás, ha szép szóval nem menne.

Bíróságra vinni ez kis tétel.

2014. márc. 11. 13:02
 4/7 anonim ***** válasza:
Ki kell lesni, és éjszaka vagy betörni az autója szélvédőjét vagy kivágni a kerekét. Okosan kell csinálni, és a kutya nem tudja meg, hogy te voltál, de legalább veszi a lapot, hogy van 1-2 ember kit felcseszett.
2014. márc. 11. 16:06
 5/7 A kérdező kommentje:

Sokan mondták hogy személyesen tegyek valamit ellene de az a baj,hogy én Debreceni vagyok ő meg Galgagyörki

Egyébként köszönöm a válaszokat

2014. márc. 12. 07:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Ráfáztál.Ilyen dolgokkal a zsaruk nem foglalkoznak,ahhoz meg tül messze van hogy megérje beverni a pofàját.Ezek a csalók tisztában vannak ezzel.Ha van pár óra szabadidőd,jelenst fel,mert ha már többen megteszik nagyobb az esély hogy ráfarag.Viszont a károd nem fog megtérülni.Én is jártam már így a Vaterán.
2014. márc. 14. 12:43
 7/7 A kérdező kommentje:

Elég szomorú,hogy ilyen emberek vannak..

azért köszönöm a segítséget

2014. márc. 15. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!