A lakásunk 50 százaléka az enyém a másik fele Édesanyámé. Az élettársa munkanélküli én egyetemista vagyok de van saját keresetem. Ilyen esetben én kirakhatom az élettársat a házból?
nem rakhatod ki, ha anyád nem akarja, ehhez nem kell egyetemre járni
a lakás nincs megosztva, tehát minden helyen tartózkodhat bármelyik tulajdonos és akinek megengedi az is, ha nem lehet megosztani, akkor ez így is marad
nem vagy te semmivel se több a törvény előtt, hogy egyetemre jársz és dolgozol, mit aki munkanélküli. azt hiszed, hogy a diplomás bíró fajtársad másképp ítél, mert egyetemre jársz?
fordulj csak ügyvédhez és fizess neki sokat
kitanulnak itt a mi pénzünkön, végigdugják az egyetemi éveket és utána kizsarolnak maguknak valami haszontalan tevékenységet az államtól, hogy kötelező legyen alkalmazni őket semmiért, vagy egyszerűen elhúznak az országból
ez a mentalitás tipikus mai dipisjelölt here duma, hogy ő egyetemista és más tulajdonát simán megtámadja, mert ő egyetista
7es 8as teljesen igazad van remélem így lesz :) főleg a te pénzeden, remélem jó sok adót vonnak tőled, mert nekem elég jó az ösztöndíjam, ami remélem így is marad :)
a többi válaszadónak:
Egyébként az élettárs és a családja nem túl kedves emberek, terrorban tart minket a dühkitöréseivel, ezért érdekelnek a lehetőségeim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!