Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha valaki részben miattam...

Ha valaki részben miattam lenne öngyilkos abból lehetne bajom?

Figyelt kérdés

Szóval volt egy barátnőm,akit nagyon megutáltam mert össze-vissza hazudott nekem,meglopott stb.... Tudom h volt régen öngyilkossági kísérlete,meg nemrég is bevett több xanaxot mikor baja volt,és ideges volt.. Na, ha én most ezeket tudván,megírom neki egy levélben, hogy mi bajom van vele,és még odaírom h most ne x darab xanaxot vegyen be,hanem egy levéllel,és tényleg megteszi,abból lehet bajom?Amúgy nem orvos írta fel neki a xanaxot,hanem úgy szerzi valakitől.

Tudom,hogy most gonosznak tűnök,de nem vagyok az. Ez a csaj az a tipikus élősködő,büdös nekem a munka,de a pénz az persze kéne,teli érdekbarátságokkal,magát sajnáltató,de közben a "barátait" meglopó ember.

2015. jan. 5. 05:40
1 2
 11/11 Sanyi2025 ***** válasza:
mit írtál neki végül?
jan. 5. 06:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!