Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha valaki részben miattam...

Ha valaki részben miattam lenne öngyilkos abból lehetne bajom?

Figyelt kérdés

Szóval volt egy barátnőm,akit nagyon megutáltam mert össze-vissza hazudott nekem,meglopott stb.... Tudom h volt régen öngyilkossági kísérlete,meg nemrég is bevett több xanaxot mikor baja volt,és ideges volt.. Na, ha én most ezeket tudván,megírom neki egy levélben, hogy mi bajom van vele,és még odaírom h most ne x darab xanaxot vegyen be,hanem egy levéllel,és tényleg megteszi,abból lehet bajom?Amúgy nem orvos írta fel neki a xanaxot,hanem úgy szerzi valakitől.

Tudom,hogy most gonosznak tűnök,de nem vagyok az. Ez a csaj az a tipikus élősködő,büdös nekem a munka,de a pénz az persze kéne,teli érdekbarátságokkal,magát sajnáltató,de közben a "barátait" meglopó ember.

2015. jan. 5. 05:40
 1/10 anonim ***** válasza:
32%
Nem. Mi bajod lehetne?
2015. jan. 5. 05:45
 2/10 A kérdező kommentje:
fogalmam sincs,azért kérdeztem,mert nem értek hozzá
2015. jan. 5. 05:49
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerűen tartsd távol magad tőle! Nem kell irogatni neki.

Ha megigéri, változtat leveled alapján, akor akarod, hogy barátkozzatok?

Ha nem, minek irogatni, mi nem tetszik neked, ha igen, akkor pedig MEGBESZÉLNI szemtől-szembe!

2015. jan. 5. 06:29
 4/10 A kérdező kommentje:

Azért írogatok neki,hogy tudja mi bajom van,mért szakad meg a barátságunk,mert tagad mindent,pedig tudom h meglopott stb.

Nem akarok vele már barátkozni,mert úgyse fog megváltozni,a bizalmam már elveszett.

De amúgy igazad van abban,h nincs értelme levelezni,nem is akarok,most megírtam neki a véleményem és ennyi,többet nem beszélek vele,az se érdekel már mit reagál.

2015. jan. 5. 06:57
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

" még odaírom h most ne x darab xanaxot vegyen be,hanem egy levéllel"

Ebből igen, lehet bajod. NE ÍRJ! Semmit.

Szakítsd meg a kapcsolatot határozottan!

2015. jan. 5. 08:22
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Okos enged, szamár szenved. Ismerős? Értelmezd, alkalmazd..

Akármennyire is ócskán bánt veled az a csaj te legyél jobb ennél! Nem túl elegáns dolog belerúgni valakibe aki a földön van, még akkor is ha korábban hazudott neked vagy meglopott. Találj új barátnőt, legyél boldog és ne foglalkozz vele. Ne írogass neki levelet.

2015. jan. 5. 09:03
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ezzel vigyázni kell mert ha tényleg megdöglik és megtalálják a levelezéseteket, biztosan megkeresnek.

2015. jan. 5. 09:10
 8/10 kovpet ***** válasza:

"Nem akarok vele már barátkozni,mert úgyse fog megváltozni,a bizalmam már elveszett. "

Akkor mi a célod azzal, hogy kapcsolatot kezdeményezel vele?

Igen, ha öngyilkosságra buzdítod, akkor azért felelned kell, ha kiderül.

"Tudom,hogy most gonosznak tűnök,de nem vagyok az."

De, az vagy. Egy sértett liba, aki bosszút szeretne állni valahogy, még a másik élete árán is és ezért oda akar csapni, ahol sebezhetőséget gyanít.

2015. jan. 5. 09:31
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Valahogy nekem nagyon gyerekesnek tünik: megkeresem, -akár levélben- hogy tudassam vele: ne keressen és én sem keresem.

Csak akkor teszi ezt bárki is, ha a másik hiányzik neki.

2015. jan. 5. 10:37
 10/10 anonim ***** válasza:

Csak akkor vagy felelősségre vonható, ha buzdítod rá, netalántán még segítesz is neki benne.

A levél meg okozhat problémát, mert egy depressziós embernél ez simán beindíthat egy olyan reakciót, hogy temetés lesz a vége. Egyszerűen ne keresd többet, mintha semmi sem történt volna. Az a legbiztosabb.

2015. jan. 5. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!