Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Joga van a volt barátnőmnek...

Joga van a volt barátnőmnek visszakérni az ajándékát?

Figyelt kérdés
"Karácsonyi ajándékként" szakítottam a barátnőmmel, mert megcsalt. Én elég értékes ajándékokat kaptam tőle, amiket most visszakövetelne, mert nála van a blokk. Nekem viszont videó felvételem van arról, hogy nekem ajándékozta, mert az édesanyám kamerázott szenteste.
2014. dec. 27. 17:37
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
63%
Ha hisztizik mondd, hogy ez a fájdalom díj. Egyébként nem vagy köteles visszaadni, de én a helyedben visszaadnám neki. Egy ilyen embertől nem kellene semmi.
2014. dec. 27. 18:27
 12/25 anonim ***** válasza:
53%
Jogi ügyben ne aggódjál. A rendőr kihívása ősrégi motívuma a nők fenyegetőzésének, de ebben az esetben teljesen hülyeség. Ha tényleg kihívná, akkor pedig a rendőröknek legalább vidám napjuk lenne, mert rég nem röhöghettek akkorát mint amekkorát akkor röhögnének...
2014. dec. 27. 18:39
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Mellesleg az ajándékot nem a rendőrrel kel visszavetetnie, hanem bíróságon kell visszaperelnie.
2014. dec. 27. 18:42
 14/25 A kérdező kommentje:
Odáig biztos nem megy. Jó, akkor ez nyert ügy. Köszönöm!
2014. dec. 27. 18:44
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem vagy egy karakán férfi.

Szerintem adj neki vissza mindent, az utolsó pólót is, amit tőle kaptál. Aztán kívánj neki sok sikert az életben, és közöld vele, hogy soha többé nem szeretnéd sem látni, sem hallani felőle. Zárd le a múltat, emelt fővel. Ez a tiszta munka.

2014. dec. 27. 19:27
 16/25 A kérdező kommentje:
Önszántából adta, miért adnám vissza?
2014. dec. 27. 20:17
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Szóval neked adta szerdán, te meg kidobtad csütörtökön vagy pénteken? Már régebben eldöntötted a szakítást, csak még bevártad a drága ajándékokat.

Ha igen, akkor simán perelhet, nyert ügye van, vissza kell majd adnod az ajándékokat, plusz a perköltség.

2014. dec. 27. 20:54
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Aha, szóval addig jó volt neked, amíg adta a drága ajándékokat, de most már megkaptad, mehet ahova akar...

Két gerinctelen jól egymásra talált, megérdemlitek egymást.

2014. dec. 27. 20:59
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Egyetertek Feribatyam.

70-80 ezret er a becsulete es a tartasa...

Biztos raszorul az ajandekra, mint "fajdalomdij". Oh, de szanalmas pedig, hiaba pontozol le.

Nem lehetsz tobb 18 evesnel.

2014. dec. 27. 20:59
 20/25 A kérdező kommentje:

Ez mind hogy jön egy jogi kérdéshez?

23 vagyok, de mit számít? Nem csaltam ki tőle semmit. Mi az, hogy megcsal, majd ennyit költ rám? Minek? Nem kértem, de ha már adta, elfogadtam.

2014. dec. 27. 21:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!