Joga van a volt barátnőmnek visszakérni az ajándékát?
Hát nem vagy egy karakán férfi.
Szerintem adj neki vissza mindent, az utolsó pólót is, amit tőle kaptál. Aztán kívánj neki sok sikert az életben, és közöld vele, hogy soha többé nem szeretnéd sem látni, sem hallani felőle. Zárd le a múltat, emelt fővel. Ez a tiszta munka.
Szóval neked adta szerdán, te meg kidobtad csütörtökön vagy pénteken? Már régebben eldöntötted a szakítást, csak még bevártad a drága ajándékokat.
Ha igen, akkor simán perelhet, nyert ügye van, vissza kell majd adnod az ajándékokat, plusz a perköltség.
Aha, szóval addig jó volt neked, amíg adta a drága ajándékokat, de most már megkaptad, mehet ahova akar...
Két gerinctelen jól egymásra talált, megérdemlitek egymást.
Egyetertek Feribatyam.
70-80 ezret er a becsulete es a tartasa...
Biztos raszorul az ajandekra, mint "fajdalomdij". Oh, de szanalmas pedig, hiaba pontozol le.
Nem lehetsz tobb 18 evesnel.
Ez mind hogy jön egy jogi kérdéshez?
23 vagyok, de mit számít? Nem csaltam ki tőle semmit. Mi az, hogy megcsal, majd ennyit költ rám? Minek? Nem kértem, de ha már adta, elfogadtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!