Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mondhatom-e tanúként, hogy a...

Mondhatom-e tanúként, hogy a hatósági sérelmeim miatt nem tanúskodom, hogy ez a bosszúm, mert megszívatott régebben a fajtázok?

Figyelt kérdés

2014. dec. 22. 06:23
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Igen tudom, a fajtátok tett ilyenné és nagyon jó érzés. Kicsit gyáva vagyok, nem vállalnék be akármit, ezért kérdem, hogy kockázatmentesen hogy tudnám visszacumiztatni a fajtársaidat?
2014. dec. 23. 20:49
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy, de a te fajtád igazán felakaszthatná magát, mert túl sokan vagytok. Mielőtt félreértés lenne a dologból - nem etnikai célzatú volt a "fajtád" kifejezés, hanem egy intellektuális csoportra, konkrétan az intellektuális mély horpadásúakra irányult (amibe te is beletartozol).
2014. dec. 23. 21:34
 23/31 A kérdező kommentje:

Dehát a te fajtádnak is jobb lenne, ha megtudnák a káraikat, méghozzá a legilletékesebbtől, az ellenségtől, aki okozta. Miért jó az, hogy én nem mondhatom el, a visszacumiztatást, hanem titokban kell tartani.

Például első körben meg is torolhatnátok vagy esetleg tanulhatnátok is belőle vagy meg bánhatnátok a tetteiteket - nyilván az utolsó kettő szinte nem fogtok eljutni soha, de az esélye meglehetne.

2014. dec. 24. 09:29
 24/31 A kérdező kommentje:
mert most az van, hogy néztek bután és azt se tudjátok, miért rohad le minden ami körbevesz titeket.
2014. dec. 24. 09:38
 25/31 anonim ***** válasza:
Az ilyen bunkó, aljas, szánalomra méltó, hitvány patkány, csúszó-mászó férgektől rohad ebben az országban minden, amilyen te vagy. Én nem fogok senkit sem cumiztatni, vagy visszacumiztatni, tudod, engem arra tanítottak, hogy tiszteljem embertársaimat, segítsek a bajba jutottakon, bőrszíntől és nemzetiségtől függetlenül és minden esetben legyek őszinte, tisztességes, becsületes. Gondolom most nyilván te nézel bután, mert ezeket a dolgokat még hallomásból sem ismered, hiszen a Te szüleid ezeket nem tanították meg Neked. Nagyon sajnálom, hogy ennyire sz@r az életed, hogy ilyen rosszindulatú, gonosz, aljas gazember vagy, és az ártatlan embereket szívatod meg, pusztán rasszista/soviniszta indíttatásból, és kívánom, hogy az életed javuljon, ha ezen múlik a Te jó indulatod, ellenkező esetben kívánom, hogy írd ki magad a történelemből (ha nem világos: végezz bátran magaddal, ha a jó indulatod ennyire az életminőségeden múlik). Egyébként meg Kellem Karácsony Ünnepeket Neked is - Te féreg.
2014. dec. 24. 14:11
 26/31 A kérdező kommentje:
te és a fajtád, ha becsmérel engemet, az nekem jól esik ám. én se szidalmazom a fajtádat, mert tudom, hogy a carnak adnék csak egy pofont vele. visszacumiztatnálak - az igen, annak legalább van értelme, főleg ha tudod is ki volt és nem tehetné ellene semmit. dehát így mégse lehet...
2014. dec. 24. 16:44
 27/31 anonim ***** válasza:
Nem tudom, miért cumiztatnál vissza, amikor én nem "cumiztattalak" meg. Egy sokkal szebb országban élnénk, ha Te, és a magadfajta rosszindulatú emberek eltűnnének a Föld színéről. Tudod, mi a különbség köztünk? Az, hogy te megszívatnál engem úgy, hogy Én nem csináltam ellened semmit; ha a te testi épséged, vagy az életed veszélybe kerülne, Én segítenék neked - függetlenül attól, hogy tudom, mekkora egy moslék ember vagy. Nem igazán szoktam hasonlítgatni magam, főleg, ha ekkora a különbség az én előnyömre, mert az méltánytalan lenne a másikkal szemben, de szerintem itt nem kérdés, hogy melyikünk a jobb ember (segítek: ÉN).
2014. dec. 24. 17:11
 28/31 A kérdező kommentje:

semmit nem jelent, hogy jó dolgokat állítasz magadról, még akkor se ha igaz lenne, attól még selejtes fajta vagy, pusztán önigazolás. jó érzéssel tölt el, hogy önzetlenül segíthetsz valakit, ezzel leplezed magad, - akár önmagad előtt is.

nekem nem kell segíteni, sőt senkinek se kell segíteni, hanem legyen olyan, hogy eleve ne is keljen segíteni. azt állítod magadról, hogy önzetlenül segítesz, de miattad van, hogy egyáltalán szükséges a segítség. Mondjuk pl. egy böszme magyar rendőr, egyszerre cigánygyűlölő, de ugyanakkor cigány-mentő is, pontosan azért kell menteni a cigányokat, mert ő maga és a fajtája cigánygyűlölő.

úgyhogy feldughatod magadnak és a fajtádnak a segítséget - nekem nem kell. inkább pusztuljatok el végre

2014. dec. 25. 08:21
 29/31 anonim ***** válasza:
Mikor fogod végre kinyírni magad? Örülök, hogy számodra egy selejtes vagyok úgy, hogy nem is ismersz, jobb, ha egy ilyen emberszabású majom így tekint rám - egyébként meg eléggé vicces, amikor a genetikai hulladék mondja a normálisnak, hogy selejt. Csak így záróakkordként, mert egyébként az ENSZ palota magasságáról szarok rád: egy végtelenül undorító, primitív, ostoba, értelmi fogyatékos, rosszindulatú, embernek nem nevezhető rasszista senkiházi vagy. Nagyon boldog vagyok, hogy nincsenek ilyen emberek a környezetembe, mint amilyen te vagy, mert lehet, börtönbe kerültem volna már. Csak azért vagy rosszindulatú, mert egy rakás xar az életed, egy xaros boltban vagy eladó, egy senki vagy, és amikor meghalsz, nem fog senki sem emlékezni rád, még talán a saját gyerekeid sem fognak hiányolni - remélem, nincsenek gyerekeid, nagyon sajnálnám őket. Ennyi, nagyon remélem, hogy a magadfajta személyek sorba öngyilkosok lesznek, és végre egy szebb világban élhetünk. Reagálhatsz erre, de azt már nem fogom olvasni, mert több energiát egy ilyen csúszó-mászó aljas kis senkire nincs kedvem fordítani.
2014. dec. 25. 10:10
 30/31 anonim ***** válasza:
Talán egy kicsit én is rasszista leszek veled szemben; ha neked cigányként nem tetszik, hogy léteznek magyarok, mehetsz keletebbre, mert ez itt az ÉN hazám, nem a tied!!! Pá!
2014. dec. 25. 10:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!