Mondhatom-e tanúként, hogy a hatósági sérelmeim miatt nem tanúskodom, hogy ez a bosszúm, mert megszívatott régebben a fajtázok?
Dehát a te fajtádnak is jobb lenne, ha megtudnák a káraikat, méghozzá a legilletékesebbtől, az ellenségtől, aki okozta. Miért jó az, hogy én nem mondhatom el, a visszacumiztatást, hanem titokban kell tartani.
Például első körben meg is torolhatnátok vagy esetleg tanulhatnátok is belőle vagy meg bánhatnátok a tetteiteket - nyilván az utolsó kettő szinte nem fogtok eljutni soha, de az esélye meglehetne.
semmit nem jelent, hogy jó dolgokat állítasz magadról, még akkor se ha igaz lenne, attól még selejtes fajta vagy, pusztán önigazolás. jó érzéssel tölt el, hogy önzetlenül segíthetsz valakit, ezzel leplezed magad, - akár önmagad előtt is.
nekem nem kell segíteni, sőt senkinek se kell segíteni, hanem legyen olyan, hogy eleve ne is keljen segíteni. azt állítod magadról, hogy önzetlenül segítesz, de miattad van, hogy egyáltalán szükséges a segítség. Mondjuk pl. egy böszme magyar rendőr, egyszerre cigánygyűlölő, de ugyanakkor cigány-mentő is, pontosan azért kell menteni a cigányokat, mert ő maga és a fajtája cigánygyűlölő.
úgyhogy feldughatod magadnak és a fajtádnak a segítséget - nekem nem kell. inkább pusztuljatok el végre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!