HISZITEK-E TI IS/önök is, hogy a magyarországi közbiztonságot, kizárólag a BTK brutális megszigorítása oldaná meg?
Figyelt kérdés
Egy mocskos gazember,ha a szomszédtól tyúkokat lop,akkor ne 20000ft legyen a büntetés,hanem BÖRTÖN!!!2010. febr. 1. 18:18
1/23 anonim válasza:
eljön még a jó világ, nem sokáig fognak már rajtunk élősködni a tisztességtelenek!!
2/23 anonim válasza:
Ha nem is kizárólag ez jelentené a megoldást, de egyik intézkedésként a szigorítást is foganatosítanám. A börtönök ne összkomfortos melegedők legyenek, hanem valóban a nevelést és az elrettentést szolgálják. A rendőrnek legyen tekintélye, és ne tegyen különbséget az elkövetők etnikai származása alapján. (Nem vagyok jobbik szimpatizáns, sőt, jobbos sem.)
3/23 anonim válasza:
Igen lenne min szigorítani bőven...de több rendőr is kellene,több joggal.
4/23 anonim válasza:
Igen, nehogy már az utcán randalírozó, utcakövekkel dobálózó csürhe tagja megússzák a börtönt.
5/23 anonim válasza:
Jobbára igen de lehet,hogy átesnek a ló tulsó oldalára.És ne feledjük a börtöntől az "ember" keményebb lessz azaz:én má vótam börtönbe há megüllek dik.Tehát az kéne amitől jó utra térnek pl:lopás=kézlevágás.
6/23 Dymo válasza:
MÁGLYAHALÁL!! azért a tyúk az túlzás,de több milla felett nyugodtan mehet az általam említett módszer xD egy-két ilyen alkalom után lehet leszoknának róla
7/23 anonim válasza:
Brutális szigort akarsz kérdező? Akkor látogass el india némely országaiba, az a hely "maga a paradicsom", láthatod.
Szerintem amúgy elég lenne betartani a törvényeket, már akkor jobb lenne(persze azért volna mit finomítani rajta bőven)...
8/23 anonim válasza:
"Akkor látogass el india némely országaiba"
India maga egy ország.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!