Hol van az, hogy 2 hét alatt rendbe rakja a fidesz a közbiztonságot?
Figyelt kérdés
2010. dec. 21. 15:08
1/11 anonim válasza:
Ahol a munkahelyteremtés, a devizahitelesek megsegítése, és a többi igéret! Sehol,és nem is lesz.
3/11 A kérdező kommentje:
Vagy ahol az orvosok 400% fizetés emelés. Már mióta várják.
2010. dec. 21. 15:31
4/11 anonim válasza:
Hol van? Az választási ígéret volt. Orbán királyunk másodszor is ugyanazt teszi, mint az első kormánya idején.
5/11 anonim válasza:
Ahol a nyugdíjpénztárak védelme, meg az elszámoltatás. Szerintem gyűjtést kéne szervezni, hogy minden főfideszesnek legyen egy rendes vonalas füzete, amiben az ígéreteiket felírhatja, mert ahogy elnézem, nem tudják észben tartani őket.
6/11 anonim válasza:
Igaz hogy én az államosítás híve vagyok - nem így ahogy a Fidesz csinálja, mert ez egy unfair szabadrablás - de azért itt egy tanulságos kép:
7/11 anonim válasza:
Hogyan építene ön várat fekáliából?! Először azt kell eltakarítani.
8/11 anonim válasza:
Egyébként jobban örültetek volna, ha az MSZP eladja az állami nyugdíjpénztárrendszert? Kétlem.
9/11 anonim válasza:
Ilyen még a mesébe sincs!" hét.HA-Ha :D
10/11 A kérdező kommentje:
"Hogyan építene ön várat fekáliából?! Először azt kell eltakarítani."
A gond, hogy egyre jobban fog nőni. Most a nyugdíjpénztári pénzekkel egy kicsit befoltozzák a költségvetésüket. De mi lesz 3-4 év múlva? Jön az önkéntes?
2010. dec. 21. 16:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!