Ha valaki nagyobb összegű pénzzel vagy rendszeres jövedelemmel rendelkezik akkor hogy telepedhet le külföldön?
sokan kimennek dolgozni és letelepedni.na de viszont munka nélkül mi a helyzet?ahogy elnéztem a jelenlegi szabályozást még akkor se lehet letelepülni ha életre elegendő pénze van valakinek?mert mindenhol ezt látom hogy legyen házad legalább bérelve dolgozz 5évet fizess adót, járulékot, viselkedj jól és kérheted a letelepedési papírokat.viszont nincs munka max turista vízumot adnak ami nem tart sokáig ki.
érdekelne ha tegyük fel valaki megüti az ötös lottó főnyereményét akkor mi van?és élete hátralévő részében a pálmafás szigeteken akarja süttetni a hasát,nyilván ő nem fog 5 évet mosogatni vagy árút rakodni egy letelepedési engedélyért.
m9nded szemét ígykapott itt szemétdombot!
Ráadásul még.. milliókat adnak a MI pénzunkből!
Na,jó! látatok Már....falon pókot?
Többet kap egy önkorm. lakás után egy SENKI? mint amiért ÉN egész életemben dolgoztam?
Hogyis van ez?
Miért nincs cserelakás?
Érdeketelen!
MI pénzünk, mint minden..
Járda kövek....vízcsővek a föld alatt..MINDEN! csak ŰTOLJUK a LÓVÉT!
Számoljunk a HAVERNAK!
megy tovább....
De én nem engedem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!