Ha engedély nélkül gázpisztolyt tartanék magamnál, akkor mi történne?
Tehát tegyük fel, hogy a rendőrök valamiért átkutatnának (mondjuk ennek kicsi az esélye, de tegyük fel), és találnának nálam egy gázpisztolyt (még nem vagyok 18, tehát nem kérhetek engedélyt), akkor milyen büntetést kapnék?
Légyszi normálisan válaszoljatok, önvédelemre kéne, amikor mondjuk egyedül sétálok kihaltabb környéken délután/estefelé. Sosem lehet tudni, kinek kerülök az útjába.
16L
Sziasztok!
Köszi a válaszokat, bár egy kicsit későn írok, de még mindig aktuális, sőt, még aktuálisabb is.
Apa vett most nekem paprikaspray-t, de most ahogy utánaolvastam, kiderült, hogy az OC hatóanyagú illegális közterületen, nekem meg pont az van, szóval... szívás. Ezért is 20-30 ezret szabnak ki?
Igazából lassan ott tartok, hogy nem is érdekel, úgysem kutatnak csak úgy át, ha meg mégis, akkor bociszemeket meresztek és arra hivatkozok, hogy törékeny, félős kislány vagyok, hátha meghatja őket :'D
A valóban hatásos gázspray-k mind szabálysértésnek minősülnek, a paprikaspray pedig mindegy mekkora az is.
A paprikaspraynál jobb egy gázspray legalább azonnal hat, ha már illegális dolgokat hurcolászol magaddal az legyen minél hatásosabb.
Az igazi egy jó gázpisztoly lenne, az is csak szabálysértés, de legalább kellően durva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!