Ha engedély nélkül gázpisztolyt tartanék magamnál, akkor mi történne?
Tehát tegyük fel, hogy a rendőrök valamiért átkutatnának (mondjuk ennek kicsi az esélye, de tegyük fel), és találnának nálam egy gázpisztolyt (még nem vagyok 18, tehát nem kérhetek engedélyt), akkor milyen büntetést kapnék?
Légyszi normálisan válaszoljatok, önvédelemre kéne, amikor mondjuk egyedül sétálok kihaltabb környéken délután/estefelé. Sosem lehet tudni, kinek kerülök az útjába.
16L
"Légyszi normálisan válaszoljatok, önvédelemre kéne, amikor mondjuk egyedül sétálok kihaltabb környéken délután/estefelé."
Erre az egyre a gézpisztoly teljesen alkalmatlan. Akit ez képes megállítani az maximum tüzet akart kérni tőled, vagy megkérdezni mennyi az idő.
"Gázpisztoly viselési engedély nincs korhatárhoz kötve."
Nincs az apád fxát! 18. betöltött életévhez.
"Hordj magaddal gázsprét, azzal kevesebb a macera."
Minek?
"Erre az egyre a gézpisztoly teljesen alkalmatlan. Akit ez képes megállítani az maximum tüzet akart kérni tőled, vagy megkérdezni mennyi az idő."
Én méteres fadarabbal rámtámadó embert is lőttem képen 8 milliméteres gázpisztollyal anno, és ott helyben összegörnyedve jajgatott, gyakorlatilag olyan mértékben harcéptelen lett, hogy agyon is üthettem volna, nem tudott védekezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!