Lehet ilyenkor árverezni én kötelezhetik az embert, hogy márciusig hagyja el a házát?
Igen, lehet.
Csak a hatósági kilakoltatásra van moratórium, az is tavaszig, tehát a te esetedben még "túl is vállalták" magukat a hitelezőid.
Most már tényleg elkéstél a cselekvéssel, eddig kellett volna.
Sztem keress albérletet, adj el mindent, amit nem tudnál elvinni egy kisebb lakásba!
Próbálj egyezkedni a bankkal,hogy engedélyezzen néhány hóünapot,hogy szabad kézből eltudd adni a lakást.Ha belemennek,és találsz is vevőt,nem kell a végrehajtót is fizetned,és többet is kaphatsz,mintha árverezik.
Arra azért kicsi az esély,hogy gyorsan találsz vevőt.
Ez pokol. Hasonló cipőben járok, sajnos, bár nekünk még nem jött kilakoltató felszólítás. De annyi pénzzel vagyunk elmaradva, hogy fogalmam sincsen, hogy fizethetnénk ki. Plusz a számlákkal is... Ennyit tesz, hogy a párom elvesztette a munkahelyét.
Ha árvereznek, akkor az ingatlanom értékének 50%-ért már bárkinek odaadják...
Tavalyelőtt vettem fel 8 milliót, már egy milliót visszafizettem, most már lassan még egy millióval tartozom, és ha ki akarnék szállni a hitelemből az még 10 millió lenne...
Ha nem raktak volna azonnal BAR-ra, még esélyem is lett volna a túlélésre. :(
Vajon hány család járt még így?
árverezni lehet, kilakoltatni nem. ápr. 15-ig.
amennyire tudom, ez kizárólag a lakáshitelek esetében áll fenn, közüzemi tartozások miatti kilakoltatásra nem vonatkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!