12-18 év közötti kamaszoknak évenkénti drogteszt lenne. Ti támogatjátok?
19-es, ez nálunk úgy volt, hogy mindig alá kellett íratni a szülőkkel az éppen esedékes egészségügyi vizsgálati papírt, bár azt, hogy ezt mi csak 1-2 nappal a kitűzött időpont előtt kaptuk meg, lehet, hogy csak az iskola hibája volt. A tűiszonyoknak is vannak különböző fokozatai. Emlékszem még, hogy volt olyan diák aki tényleg semmilyen mértékben nem bírta ha közelébe kerülnek bármilyen tűvel is.
20-as nem hiszem, hogy értenéd, hogy mire gondolok. Pont úgy kezeled a fiatal gyerekeket, ahogy a FIDESZ. Potenciális droghasználónak feltételezed őket, minden bizonyíték nélkül.
Akinek tűiszonya van, BIZTOS, hogy nem fog intravénásan magába juttatni drogot, de változatlanul kötelezik a vérvételre (már ha az utóbbi mellett döntenének).
Mivel a 10-es válaszoló hozzászólására reagáltam, így többek között az általa felhozott vérminta-adásra.
De ha már annyira vizeletminta mellett vagy, remélem tudod, hogy a vizeletminta leadása csak megfelelő személy jelenlétében lehetséges. Nem hiszem, hogy normális szülő hagyná, hogy valaki figyelje a tizenéves gyermekét vizeletmintát adni...
Egyik megoldás sem jó.
21: 19-es vagyok. Nálunk fütyivizsgálat is volt 14 éves korig és nagyon zavart, megalázó volt; olykor mások is hallották ha "túrós" volt valakinek a műszere és szólt neki az orvos. Gondolhatod, mi történt utána. Senki nem tett semmit, a tanárok tudtával történt az egész. Innentől fogva az a legkevesebb, hogy valaki nézi a gyereket, miközben mintát ad.
Ha velem jogellenesen jártak el korábban, akkor szólj és már teszem is a feljelentést az általános iskolával szemben, ahova jártam; mert az tényleg kur vára megalázó volt és nem volt apelláta.
De egy másik kérdésben már kiakasztott egy drogpárti, úgyhogy tovább nem is akarok foglalkozni a dologgal. Nem drogozok és bőven elmúltam már 14 éves, úgyhogy nem érint a probléma.
Gondolom valami kormányközeli cég már meg is rendelte a teszteket. :-D
Amúgy nem szeretném, ha ezzel vegzálnák a gyerekeket általánosságban, ha nem merül fel bármilyen indok, pl. tanulmányi eredmény romlása, viselkedészavar, akkor szerintem felháborító, hogy eleve drogos senkiházinak nézik az embert. Ugyanúgy ahogy mindenki adócsalónak és tolvajnak van nézve. Most külföldön dolgozok, az adóbevallásomat nem ajánlva kellett feladni, hanem csak úgy, vagy elég bedobni az adóhivatalnál kitett gyűjtőbe... Otthon ez átvételi elismervény meg minden szirsza..r nélkül elképzelhetetlen, mert az az alap hozzáállás, hogy adót akarsz csalni. Úgyhogy nekem a feltételezés eleve sértő lenne.
Ha meg itt tartunk, akkor először a képviselőknél legyen kötelező IQ és EQ teszt, a választási íven pedig legyen kötelezően feltüntetve.
A másik az, hogy az eredménnyel mit csinálnak? Kiderül, hogy Kis Pistike drogozott. Mi lesz utána? kényszer rehab? Szólnak a szülőknek? vagy mi?
"Akinek tűiszonya van , n drogozzon "
Isstenem. Hogy még valaki ennyire ostoba, demagóg kommentet írjon :D
Először is, attól, hogy a fidesz mindenkire kivetné ezt a tesztet, még nem mindenki drogozik.
Bár már elmúltam 18, de mind a mai napig inkább kifizetek súlyos pénzeket egy magánorvosnak, ha vérvételre kell mennem, hogy olyan legyen a bánásmód, amit én igénylek. És nem, nem ez tart vissza attól, hogy heroinozzak :D
Másodszor, mondj már nekem intravénás drogokat fogyasztó tiniket lécci.
Intravénás drogok: Heroin, crack, krokodil.
Na már most, heroint be sem hoznak az országba, mivel a dizájner drogok miatt "nem éri meg".
A krokodil szerencsére még nem jutott be magyarországra, illetve aki azt annak tudatában használja, hogy elfog rohadni, az esélyesen nem egy tini lesz.
Lehet még ilyen pacsmag fosokat szúrni, amit a nyolcadik kerületben, ez a "zene" nevű csoda például, de azt meg még nem mutatja ki a drogteszt, mindamellett elég feltűnő mellékhatásai vannak.
A legtöbb tini max. füvezik, ami számos országban legális.
Hollandiában baromi régen az, és ott a legalacsonyabb a marihuana fogyasztási ráta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!