12-18 év közötti kamaszoknak évenkénti drogteszt lenne. Ti támogatjátok?
Erre csak annyit lehet mondani:
Z S I D E S Z - F I D E S Z ! ! !
Ha most azt meg sem említem, ez mennyire logikátlan, és emberi jogokkals szembemenő, akkor a véleményem annyi, hogy
1, mivel annyi pacsamagolt drog van, amit nem mutat ki a teszt, semmi értelme. Ey drogteszt ezeket mutatja ki: fű, kokain, heroin, extasy
Na most a diszkoban drogot fogyasztók általában katiznak, meg a többi ehhez hasonló.
2, remel lehetőség ez a drogteszt dolog arra, hogy ha befolyásos ismerettséggel rendelkezik valaki, az bárkivel kibszhat
3, én ha szülő lennék, biztos nem akarnám hogy a 12éves gyerekem szurkálják
Önmagában igen.
Az hogy felnőtt mellett, az hülyeség, de maga az ötlet nem rossz.
(Vegyenek vért. Abból is kimutatható, nem?)
De ne csak gyerekeknél, hanem a felelős munkahelyeken is. (mentő, rendőr, tűzoltó, politikus, tanár, sofőr. És lehet sorolni. Ki mit tart felelős állásnak)
Őszintén: Én nem merném rábízni az életem egy olyanra, akiről kiderül, hogy drogozik.
3,
vérből 3 hétig, vizeletből 3 hónapig, csontvelőből örökké kimutatható.
Szerinted?
Sokszor van a szórakozóhelyeken úgynevezett "welcome drink", amit akkor adnak az emberek, amikor belép oda.
Hallottam már, hogy minden 5-6. ilyenbe drogot kevernek és úgy adják oda, hogy rejtve rászoktassák a bulizók szervezetét.
Na most mi van akkor, ha én mondjuk ittam már ilyen drogos piát életemben úgy 3-4-szer és kimutatja a teszt, hogy kötsög drogos vagyok, közben én meg nem tudom, hogy mi a francról van szó, mert tudtommal életemben nem drogoztam eddig?
Tudom, hogy most megint majd nekem ugranak páran, hogy folyton ezzel jövök, de MIBŐL? Amikor életmentő beavatkozások maradnak el az egészségügy kritikán aluli helyzetéből fakadóan?
(Amúgy elvileg sem értek egyet a dologgal)
Andizsuzsi, aki neked ugrik, az idióta.
Teljesen jogos kérdés
Ja, a kormány olyan jó minden probléma megoldására, mint pl.... öm.... ? Tud valaki egyetlen problémát mondani, amit megoldottak?
Na szóval, egy darab fogpiszkálót nem bíznék rá az államra, nemhogy a drogok elleni fellépést.
Óh, 1000 forint egy teszt? Számoljuk el 784672157216789426357546394872164-nek, a maradékot meg szétosztjuk...
Én támogatom. De ha valóban vérből is ki lehet mutatni, akkor legyen inkább nagyrutin félévente egyszer, kiegészítve drogteszttel, szúrópróba szerűen. Ne lehessen rá számítani x héttel korábban, hanem aznap derüljön ki a suliban például.
A nagyrutinra pedig azért lenne szükség, mert az emberek nem törődnek az egészségükkel. Ti mikor voltatok utoljára kontrollon?
Gyakorlatilag egy ilyen intézkedés hosszú távon még segíthetne is az egészségügyön; de ahogy ismerem ezt a bagázst, ezt is sikerül majd frankón elkúrni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!