Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » 12-18 év közötti kamaszoknak...

12-18 év közötti kamaszoknak évenkénti drogteszt lenne. Ti támogatjátok?

Figyelt kérdés

[link]

Felnőtt jelenléte mellett kéne pisilni.

2014. dec. 8. 11:24
1 2 3
 1/28 Sátán kutyája válasza:
46%

Erre csak annyit lehet mondani:

Z S I D E S Z - F I D E S Z ! ! !

2014. dec. 8. 11:31
 2/28 anonim ***** válasza:
100%

Ha most azt meg sem említem, ez mennyire logikátlan, és emberi jogokkals szembemenő, akkor a véleményem annyi, hogy

1, mivel annyi pacsamagolt drog van, amit nem mutat ki a teszt, semmi értelme. Ey drogteszt ezeket mutatja ki: fű, kokain, heroin, extasy

Na most a diszkoban drogot fogyasztók általában katiznak, meg a többi ehhez hasonló.

2, remel lehetőség ez a drogteszt dolog arra, hogy ha befolyásos ismerettséggel rendelkezik valaki, az bárkivel kibszhat

3, én ha szülő lennék, biztos nem akarnám hogy a 12éves gyerekem szurkálják

2014. dec. 8. 11:34
 3/28 anonim ***** válasza:
45%

Önmagában igen.

Az hogy felnőtt mellett, az hülyeség, de maga az ötlet nem rossz.

(Vegyenek vért. Abból is kimutatható, nem?)

De ne csak gyerekeknél, hanem a felelős munkahelyeken is. (mentő, rendőr, tűzoltó, politikus, tanár, sofőr. És lehet sorolni. Ki mit tart felelős állásnak)

Őszintén: Én nem merném rábízni az életem egy olyanra, akiről kiderül, hogy drogozik.

2014. dec. 8. 11:35
 4/28 anonim ***** válasza:
100%
Marhára valószínű, hogy a tizenéves tinik nyomják magukba a sok drogot az 500 forintos zsebpénzükből :D
2014. dec. 8. 11:38
 5/28 anonim ***** válasza:
100%

3,

vérből 3 hétig, vizeletből 3 hónapig, csontvelőből örökké kimutatható.

Szerinted?

2014. dec. 8. 11:43
 6/28 anonim ***** válasza:
79%

Sokszor van a szórakozóhelyeken úgynevezett "welcome drink", amit akkor adnak az emberek, amikor belép oda.

Hallottam már, hogy minden 5-6. ilyenbe drogot kevernek és úgy adják oda, hogy rejtve rászoktassák a bulizók szervezetét.

Na most mi van akkor, ha én mondjuk ittam már ilyen drogos piát életemben úgy 3-4-szer és kimutatja a teszt, hogy kötsög drogos vagyok, közben én meg nem tudom, hogy mi a francról van szó, mert tudtommal életemben nem drogoztam eddig?

2014. dec. 8. 11:43
 7/28 Andizsuzsi ***** válasza:
100%

Tudom, hogy most megint majd nekem ugranak páran, hogy folyton ezzel jövök, de MIBŐL? Amikor életmentő beavatkozások maradnak el az egészségügy kritikán aluli helyzetéből fakadóan?

(Amúgy elvileg sem értek egyet a dologgal)

2014. dec. 8. 11:47
 8/28 anonim ***** válasza:
81%

Andizsuzsi, aki neked ugrik, az idióta.

Teljesen jogos kérdés

2014. dec. 8. 11:48
 9/28 anonim ***** válasza:
100%

Ja, a kormány olyan jó minden probléma megoldására, mint pl.... öm.... ? Tud valaki egyetlen problémát mondani, amit megoldottak?

Na szóval, egy darab fogpiszkálót nem bíznék rá az államra, nemhogy a drogok elleni fellépést.

Óh, 1000 forint egy teszt? Számoljuk el 784672157216789426357546394872164-nek, a maradékot meg szétosztjuk...

2014. dec. 8. 11:55
 10/28 anonim ***** válasza:
34%

Én támogatom. De ha valóban vérből is ki lehet mutatni, akkor legyen inkább nagyrutin félévente egyszer, kiegészítve drogteszttel, szúrópróba szerűen. Ne lehessen rá számítani x héttel korábban, hanem aznap derüljön ki a suliban például.

A nagyrutinra pedig azért lenne szükség, mert az emberek nem törődnek az egészségükkel. Ti mikor voltatok utoljára kontrollon?

Gyakorlatilag egy ilyen intézkedés hosszú távon még segíthetne is az egészségügyön; de ahogy ismerem ezt a bagázst, ezt is sikerül majd frankón elkúrni.

2014. dec. 8. 12:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!