Nemi erőszak a törvény szerint az, ha egy nő azért fekszik le egy férfival, mert az megzsarolta?
Semmit sem tettem úgy, hogy utána ne tudjam bizonyítani. Az egész történetről el tudok számolni a bíróságon, ha oda kerül az ügy.
A férjem miatt fáj a fejem eleget. Megérdemeltem, sohasem fogom ezt letagadni.
Ha velem történne ez biztos nem futkosnék a bíróságra. Szimplán tönkretenném az életét. Testileg, lelkileg egyaránt. Bár nem tudom hogy hihetted el amit mond, mikor a férjed az ellenkezőjéről beszél.
De ha mindenre van bizonyítékod, akkor javaslom egy ügyvéd felkeresését.
Ne aggódj, nem állok meg a bíróságnál, azt is megbánja, hogy megszületett.
Én már megkaptam a büntetésem, tönkrement a jól működő házasságom. Nem futok a férjem után, ezt én sem bocsátanám meg neki. Nem tudok magyarázatot adni arra amit tettem, nem is várom, hogy csak úgy rendben legyen minden.
te meg kicsit se vagy népművészeti edényke hallod e :)
kérdező én sajnállak...megijedtél,végső soron a férjed miatt tetted a dolgot-bár inkább benne kellett vna bizni nem nem r...nc és ne sose szégyelld...sz.r döntést hozott megfizette 1000x osan!!!!!!!!én mindenképp minden szálon megboszulnám a dolgot...neh már a féreg ne szenvedjen!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!