Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Nemi erőszak a törvény szerint...

Nemi erőszak a törvény szerint az, ha egy nő azért fekszik le egy férfival, mert az megzsarolta?

Figyelt kérdés
2014. dec. 2. 16:38
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Lefeküdtél vele?
2014. dec. 2. 17:14
 12/22 A kérdező kommentje:
Igen.
2014. dec. 2. 17:17
 13/22 anonim ***** válasza:
Feljelentheted, ha bizonyítható az eset akár el is ítélhetik. Csak a zsarolás során kilátásba helyezett hátránynak súlyosnak kell lennie. Ezt viszont konkrétan nem írtad meg, hogy mivel zsarolt, hogy az olyan súlyú volt, amely miatt te tényleg rákényszerültél az aktusra.
2014. dec. 2. 17:22
 14/22 szántóvető ***** válasza:
be tudod bizonyítani hogy lefeküdtetek?ha nem akkor felejtős az eset.egyébként szégyelld magad.szegény férjedet sajnálom csak,biztosan rendes ember volt.
2014. dec. 2. 18:14
 15/22 A kérdező kommentje:

Semmit sem tettem úgy, hogy utána ne tudjam bizonyítani. Az egész történetről el tudok számolni a bíróságon, ha oda kerül az ügy.

A férjem miatt fáj a fejem eleget. Megérdemeltem, sohasem fogom ezt letagadni.

2014. dec. 2. 18:20
 16/22 anonim ***** válasza:

Ha velem történne ez biztos nem futkosnék a bíróságra. Szimplán tönkretenném az életét. Testileg, lelkileg egyaránt. Bár nem tudom hogy hihetted el amit mond, mikor a férjed az ellenkezőjéről beszél.

De ha mindenre van bizonyítékod, akkor javaslom egy ügyvéd felkeresését.

2014. dec. 2. 20:33
 17/22 A kérdező kommentje:

Ne aggódj, nem állok meg a bíróságnál, azt is megbánja, hogy megszületett.

Én már megkaptam a büntetésem, tönkrement a jól működő házasságom. Nem futok a férjem után, ezt én sem bocsátanám meg neki. Nem tudok magyarázatot adni arra amit tettem, nem is várom, hogy csak úgy rendben legyen minden.

2014. dec. 2. 21:09
 18/22 anonim ***** válasza:
Annyira jól nem működhetett azért...
2014. dec. 3. 08:55
 19/22 anonim ***** válasza:
Kicsit se vagy ribizli hallod-e...;-)
2014. dec. 17. 01:35
 20/22 anonim válasza:

te meg kicsit se vagy népművészeti edényke hallod e :)

kérdező én sajnállak...megijedtél,végső soron a férjed miatt tetted a dolgot-bár inkább benne kellett vna bizni nem nem r...nc és ne sose szégyelld...sz.r döntést hozott megfizette 1000x osan!!!!!!!!én mindenképp minden szálon megboszulnám a dolgot...neh már a féreg ne szenvedjen!!!!!!!!

2014. dec. 17. 03:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!