Ügyészség? Ügy meghosszabbítása? Miért?
Figyelt kérdés
Megpróbálom röviden felvázolni a következő helyzetet...6 éven át közel kaptam zaklatást,megpróbáltam nem tudomást venni róla...nem nagy ügy,inkább bosszantó volt...egyszer csak 6 év után besokallok,és írok egy igen csúnya fenyegető levelet amit persze nem gondoltam komolyan,csak összegyűlt minden. Erre feljelentett a zaklató emberke engem fenyegetésért. Tiszta röhej...erre behívtak kihallgatásra...lefotóztak. Elmondtam mindent. Vittem bizonyítékot is...bár nem sok van,mert mint írtam próbáltam nem tudomást venni az egészről és így töröltem mindent szinte. Erre első körben el lett küldve az ügyészségre kihallgatásom után a cucc. Az ügyészség meghosszabbította. Megint bementem,megint elmondtam ugyanazt...és vittem magammal azt a pár bizonyítékot. A hölgy azt JAVASOLTA legutóbb, hogy ha nem muszáj ne éljek a bizonyítékokkal és ne "akarjam folytatni az ügyet" mert ez szerinte pitiáner ügy és akkor vszínű ejteni fogja az ügyészség még idén a dolgot. Nem így akartam dönteni hanem pont ellenkezőleg,de oké megbíztam a rendőr csajban és így lett. Nem mentem bele mélyebben a dolgokba. Erre most jön a levél,hogy az ügyészség megint meghosszabbította...most komolyan ez mire jó? Teljesen korrekt módon elmondtam most legutóbb is,hogy nem gondoltam komolyan csak mérgemben írtam,sose volt problémám a törvénnyel és már én is szeretném ha lezárulna mivel rengeteget is dolgozok és amúgy sincs erre időm,hogy más idiótasága miatt rohangáljak a rendőrségre. Tiszta vicc. Valami javaslat? Előre is köszönöm!2014. dec. 1. 14:41
1/1 anonim válasza:
Mi ebben a kérdés? Az ügyészség hosszabbít mert még feladatok vannak az ügyben. Ez nem azt jelenti, hogy lesz is belőle valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!