Tolna megyei zsidó ügyvéd?
Figyelt kérdés
Előre is köszönöm!2014. nov. 21. 08:45
12/19 A kérdező kommentje:
hm?? nem értem... mi köze ehhez? most nem értem megint miről beszéltek... ku.... nem ítéljük el a romákat, se senkit! de mi van ha épp zsidók vagyunk és azért keresünk? vagy mi van ha romák lennénk és roma ügyvédet keresünk? Ezzel nem értem már megint mi a gond???
2014. nov. 27. 19:08
13/19 anonim válasza:
És szerinted ha egy ügyvéd zsidó, akkor biztosan jól végzi a munkáját? Mert baromira nem ettől függ... Nagyon nem fogtok jól járni, ha ilyen alapon kerestek ügyvédet. Miért nem jó ügyvédet kerestek? Talán célszerűbb lenne... Lehet, hogy az a jó ügyvéd zsidó, de nem attól jó, mert zsidó, hanem mert egy adott ügyfajtában nagy rutinnal rendelkezik, rááll az agya a gyakorlati részre, jól tudja alkalmazni a jogszabályokat, vág az agya, stb. Meg egyébként is, milyen ügyben kerestek ügyvédet?
Ha csak ilyen alapon keresel ügyvédet, hogy csak zsidó/roma/muszlim/hutu, akkor nagyobb valószínűséggel fogtok bukni abban az eljárásban, amiben el akartok járni...
14/19 A kérdező kommentje:
mindegy :) zárjuk le a témát itt! :) Kár volt megkérdeznem!
2014. nov. 27. 22:05
15/19 anonim válasza:
Jó, én az érdekedben szóltam, így választani ügyvédet nagy butaság. Kivéve akkor, ha vmilyen felekezeti jogi ügyben kell ügyvéd, de te azt sem említetted, hogy milyen ügyfajtában kell, baromira nem mindegy...
16/19 anonim válasza:
A kérdező szimplán rasszista. Ennyi.
17/19 A kérdező kommentje:
Mért lennék az? ... mindegy
2014. nov. 28. 15:20
18/19 anonim válasza:
Szerintem meg csak túlzottan is tájékozatlan...
19/19 anonim válasza:
"Mért lennék az?"
Mert rassz alapján keresel ügyvédet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!