Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Tolna megyei zsidó ügyvéd?

Tolna megyei zsidó ügyvéd?

Figyelt kérdés
Előre is köszönöm!

2014. nov. 21. 08:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
41%
Fujj.
2014. nov. 21. 19:21
 12/19 A kérdező kommentje:
hm?? nem értem... mi köze ehhez? most nem értem megint miről beszéltek... ku.... nem ítéljük el a romákat, se senkit! de mi van ha épp zsidók vagyunk és azért keresünk? vagy mi van ha romák lennénk és roma ügyvédet keresünk? Ezzel nem értem már megint mi a gond???
2014. nov. 27. 19:08
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

És szerinted ha egy ügyvéd zsidó, akkor biztosan jól végzi a munkáját? Mert baromira nem ettől függ... Nagyon nem fogtok jól járni, ha ilyen alapon kerestek ügyvédet. Miért nem jó ügyvédet kerestek? Talán célszerűbb lenne... Lehet, hogy az a jó ügyvéd zsidó, de nem attól jó, mert zsidó, hanem mert egy adott ügyfajtában nagy rutinnal rendelkezik, rááll az agya a gyakorlati részre, jól tudja alkalmazni a jogszabályokat, vág az agya, stb. Meg egyébként is, milyen ügyben kerestek ügyvédet?

Ha csak ilyen alapon keresel ügyvédet, hogy csak zsidó/roma/muszlim/hutu, akkor nagyobb valószínűséggel fogtok bukni abban az eljárásban, amiben el akartok járni...

2014. nov. 27. 21:38
 14/19 A kérdező kommentje:
mindegy :) zárjuk le a témát itt! :) Kár volt megkérdeznem!
2014. nov. 27. 22:05
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Jó, én az érdekedben szóltam, így választani ügyvédet nagy butaság. Kivéve akkor, ha vmilyen felekezeti jogi ügyben kell ügyvéd, de te azt sem említetted, hogy milyen ügyfajtában kell, baromira nem mindegy...
2014. nov. 27. 23:09
 16/19 anonim ***** válasza:
A kérdező szimplán rasszista. Ennyi.
2014. nov. 27. 23:32
 17/19 A kérdező kommentje:
Mért lennék az? ... mindegy
2014. nov. 28. 15:20
 18/19 anonim ***** válasza:
Szerintem meg csak túlzottan is tájékozatlan...
2014. nov. 28. 16:01
 19/19 anonim ***** válasza:

"Mért lennék az?"

Mert rassz alapján keresel ügyvédet!

2014. nov. 29. 02:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!