Mi az oka hogy a médiában rengeteg a zsidó? (pl:színész, énekes, politikus, ügyvéd, műsorvezető)
Bővebb kifejtést szeretnél, vagy rövid válasz is elegendő?
Utóbbi: történeti oka van. Évszázadokon át sok foglalkozástól el voltak tiltva. Érthető módon ami szabad volt, abban generációról generációra jobbak lettek, "átöröklődött". A művészetek is ebbe a körbe tartoznak, de az aranyművesség (a bankok az aranyműves üzletekbe gyökereznek), gyémántcsiszolók is zsidók. Kereskedéshez is az említett okból értenek nagyon.
"A befolyásuknak köszönhető leginkább (na meg így nemkell kétkezi kulimunkát végezni, ami mégicsak megalázó egy kiválasztott népnek)"
Rengeteg kétkezi munkát végző zsidó ismerősöm van.
És a Nobel-díjasokról akkor még nem is beszéltél!!!
(ha már a médiába soroltad a politikust, meg az ügyvédet...)
találtam egy nagyon jó oldalt, hogy a médiában, és közéletben mennyien vannak!
fényképpel is elemezve van, a különféle zsidó rasszok megjelenése.
itt az oldal erről:
7:
Végignéztem ezt, és meglehetősen vicces, gondolom, akik írták sem gondolták komolyan.
Különösen vicces, hogy a csapott homloknál csupa előről kopaszodó ember képe van.
De pl. ismerek olyan mélyen keresztény, zsidó elődökkel sosem rendelkező családot, ahol 6 testvér közül 1-nek nem erősen elálló a füle, az egynél ha jól tudom ez műtét eredménye.
A szétnőtt fülcimpa kivételével egyik vonás sem kizárólagosan zsidó vonás azok között, amelyeket ezen az oldalon elemeznek.
Manapság egyes csoportok mindenkire ráfogják, hogy zsidó aki nem szimpatikus nekik. Szóval attól, hogy rámondják még koránt sem biztos, hogy az.
A metapdiát meg hagyjuk, nem gondoltam volna, hogy van olyan alacsony értelmi képességű ember aki komolyan veszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!