Legalis onvedelmi eszkoz?
Figyelt kérdés
Milyen eszkozt hasznalhatnek onvedelemre?
mivel erre sok az indiai bevandorlo es en ekszerekkel jarkalok ezert kene valami. Tobb haverom is raboltak mar ki epp ezert aggodom. Boxeren gondolkozta de lattam hogy illegalis. Van egy pillangokesem de azzal legfeljebb elijeszteni tudnam. Boxolni tudok ezert valami verekedeshez illo dolog lenne a legjobb.(elnezest hogy nem irtam ekezeteket de telorol vagyok)
2014. nov. 18. 19:33
11/14 A kérdező kommentje:
Steamen tradeltem es kivettem a penzt belole
2014. nov. 19. 08:26
12/14 A kérdező kommentje:
Van kulonbseg egy 40 ezres nyaklanc es egy 600 ezres kozott. Es mint irtam a kesemet nem szoktam magammmal hordani. Meg csak ki sincs elezve
2014. nov. 19. 08:28
13/14 anonim válasza:
Miért ne kereshette ő? Én 14 évesen pókerrel kerestem pénzt. Bátyám regisztrált pokerstarsra, de én játszottam. Heti 6-7 ezer forint lazán jött, akkor még esténként le lehetett húzni a sok amerikait. Sajnos ma már nem ilyen könnyű :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!