Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Illegálisnak számit ayahuasca...

Illegálisnak számit ayahuasca alapanyagokat rendelni az interneten?

Figyelt kérdés
konkrétan a mimosa hostilis root barkra gondolok

2014. nov. 6. 15:54
 1/7 anonim válasza:
100%
Csak ha megrendeled hozzá a sámánt is!
2014. nov. 6. 16:54
 2/7 anonim ***** válasza:
67%

C típusú drognak számít!

ne csodálkozz, ha a csomag érkezése után feltűnnek a rend éber őri is!

2014. nov. 6. 17:12
 3/7 A kérdező kommentje:
én konkrétan a mimosa hostilis gyökér kérgére gondoltam
2014. nov. 6. 18:02
 4/7 A kérdező kommentje:

egyébként ha nem értesz a témához minek válaszolsz?

a dmt véletlenül sem c listás anyag

2014. nov. 6. 19:35
 5/7 anonim ***** válasza:
77%
A törvény tudtommal a DMT kivonatolást és a rendelést bünteti. A mimosa uakkor sajnos europa szerte C listás és egy kategóriába sorolják a könnyen túladagolható designer drogokkal. Létezik egy LD50 nevű kimutatás. Magyarra fordítva "learhal dose" vagy halálos adag. (Keressen rá akit érdekel. Mindennek van LD50-e, a víznek is. A designer drogok változó LD50nel bírnak, de összességében elmondható, hogy egy gyufafej méretű adag már túladagolás. Olcsó ráadásul. A fiataloknak nincs eszközük kimérni, ezért a sok túladagolás. A mimosából kèszült főzet ehhez képest azt az anyagot tartalmazza, amit az én szervezetem is előállít folyamatosan, ahogy még milliónyi növény és ember. (DMT)épp ezért egy szervezetazonos anyagról beszélünk kivételesen, aminek főzetében nem mérhető ez meg azon egyszerű oknál fogva, hogy főzettől függően természetesen akár decikről is beszélünk. A főzet ráadásul erős savassága és az egyéb tanninok végett olyan szinten hánytató, hogy az ember előbb okádja tele a lakást, mint fizikálisan képes lenne tőle kimúlni. Használják továbbá égetett seb gyógyítására(kulcs szerepet játszott a nagy mexicoi földrengés sebesültjeinél) valamint béltisztítóként. El szeretném továbbá azt is mondani, hogy a dél amerikai sámánok körében ugyan kevésbé van elterjedve a mimisa, de ayahuasca alapanyagként a mexikoi regioban mai napig bolcs tanitonovenykent a kultura resze. Hogy miota? Cirka 5ezer éves az az első, igazolhatóan ayahuascához köthető pohárka, amit a quitoi nemzeti muzeumban őriznek, mint ereklyét. Ezt a gyógyító növényt egy kalap alá venni egy bármilyen kábítószerrel tudatlanság. Az erős kontrasztot egyébként a használat során érzi az ember. Míg az egyik elbódît mint a szesz, vagy épp a hangulatomat változtatja drasztikusan, addig a mimosa beszélget az emberrel és sok esetben felbyitja a valóságra a szemeit.külföldi beszámolókat olcasva a nők sokszor a szülés komolyságához hasonlítják. Használói között bem találtam addiktív esetet, és mind mentálisan, mind egzisztenciálisan tudatos, és környezettudatos emberekkel találkoztam. A fentebb leírt sorok végett érthetetlen számomra ez a kaotikus szabályozás. Sajnos tudatlanságunkat pedig gyermejeink fizetik. Üdv. O
2014. nov. 8. 00:33
 6/7 A kérdező kommentje:
hol találtál olyat hogy a mimosa c listás anyag?
2014. nov. 8. 18:31
 7/7 anonim válasza:
100%

Választ adva a kérdésre tudsz mimózaport vásárolni ami teljesen legális (mimoza tenuiflora vagy mimoza hostilis a fajta ami kell) és abból bizonyos rém egyszerű eljárással kinyerhető a lélekmolekula amit aztán akár el is szívhatsz.

Kellemes utat mindenkinek!

2020. jan. 30. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!