Honnan lehet beszerezni Ghillie ruhához alapanyagokat, illetve alapanyagokat? Többi lent!
Figyelt kérdés
Házilag szeretnék készíteni álcahálót, álcaanyagokat, de legfőképpen Ghillie ruhát.
Alapnak valamilyen hálós anyag kéne, és rá a szálakat, de olyanokat nem tudom hogy honnan lehetne beszerezni.
2013. júl. 31. 15:01
1/7 A kérdező kommentje:
Hoppá, kicsit elírtam. Az ruhaanyag* akar lenni
2013. júl. 31. 15:04
2/7 anonim válasza:
Csirkeháló. Nem vicc. Az 1cmx1cm lyukmérető damil háló nagyon jó! Az alap legyen egy alap BDU vagy kezeslábas ruha. Ez rajtad áll. Utána rá kell varrnod a hálód és már a te igényednek megfelelően pakolhatod rá az anyagokat (varrással, ragasztással, stb.)
3/7 A kérdező kommentje:
Értem, köszi szépen! Alapnak pont jó.
Amit a hálóra varrhatok, köthetek anyagot olyat tudsz mondani? Milyen anyag az erre megfelelő?
2013. aug. 2. 23:03
4/7 anonim válasza:
Régi katonai pólók, rongyok. Bármilyen anyag amit megfog a festék és nem fényes felületű!
5/7 A kérdező kommentje:
Tehát akkor egy rongyot fessek be? És milyen festékkel? Köszi!
2013. aug. 4. 09:18
6/7 A kérdező kommentje:
Festékboltból festékspray
2014. máj. 2. 19:26
7/7 anonim válasza:
Így igaz, de a legjobb az erre a célra szánt cucc. Camuflage a márkája is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!