Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Legalis onvedelmi eszkoz?

Legalis onvedelmi eszkoz?

Figyelt kérdés

Milyen eszkozt hasznalhatnek onvedelemre?

mivel erre sok az indiai bevandorlo es en ekszerekkel jarkalok ezert kene valami. Tobb haverom is raboltak mar ki epp ezert aggodom. Boxeren gondolkozta de lattam hogy illegalis. Van egy pillangokesem de azzal legfeljebb elijeszteni tudnam. Boxolni tudok ezert valami verekedeshez illo dolog lenne a legjobb.(elnezest hogy nem irtam ekezeteket de telorol vagyok)

2014. nov. 18. 19:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Szia, amit ajánlok neked: Keserű pitbull

[link]

Mivel gáz riasztó van az mkh kártyán, emiatt kikérheted rá a viselési engedélyt (3 ezer forint) és rejtve viselheted közterületen.

55 Joule energiával lő ki 12mm gumilövedéket. Télen is télikabátban pulóverben pólóban vagy és eltalál, összecsuklasz. Nyáron ha csak egy pólóban, akkor húsig megy :D Ha meg nagy a gond, akkor fejbe lövöd és elájul.

2014. nov. 18. 19:44
 2/14 anonim ***** válasza:
Bot
2014. nov. 18. 19:51
 3/14 A kérdező kommentje:
14 evesen tudok ra engedelyt venni?:'D
2014. nov. 18. 20:29
 4/14 anonim ***** válasza:
9%

Sajnos nem!

Ha 14 éves vagy, ajánlom kezd el aikidozni. Nálunk is van egy két 13 éves srác és úgy földhöz vágnak minket 20 éveseket, mint a huzat és mi nem hagyjuk magunkat :D Ezért jó az aikido, fizika és anatómia az egész.

2014. nov. 18. 20:43
 5/14 anonim ***** válasza:
54%

14 éves kis p..cs vagy, mit akarsz boxerrel verekedni a cigányokkal? Amúgy is milyen 14 éves mászkál értékes ékszerekben? Pillangókés apám.. Hülye kis f..sz.

Szar dolog, ha kirabolnak, de ha három cigány lefog és kiverik a fogad meg lerúgják a vesédet az rosszabb, minek állnál le keménykedni?

2014. nov. 18. 21:50
 6/14 anonim ***** válasza:
54%
14 éves gyerek vagy aki pillangókéssel meg ékszerekkel mászkál és te panaszkodsz a cigányokra?
2014. nov. 18. 21:54
 7/14 A kérdező kommentje:
Mondta valaki hogy magammal hordom a pillangokest?:'D es az meg nem az en bajom hogy csoro vagy es nem telik ekszerre:D ugyanis a sajat penzembol veszem oket es nem anyam/apamebol :Dd
2014. nov. 18. 22:43
 8/14 anonim ***** válasza:

14 éves és meg akarja magát védeni, ez szép dolog. A nem magyar honfitársaink rászoktak a 16 év alattiak kifosztására amúgy is, mert az könnyebb.

Amint mondtam én az aikido-t javaslom, de ahoz, hogy utcán is meg tud magad védeni 2-3 év minimum. Én egy ideje aikidozom, az önvédelem miatt kezdtem el, de ez nem csak az, ez egy életstílus. Higgadtabb, nyugodtabb ember lettem. Ahogy a mesterem mondta mikor kezdtem, hogy mire eljutok odáig, hogy meg tudom védeni magam, addigra fel tudom ismerni a veszélyt és el tudom kerülni azt és igaza lett. Igaz volt már eset, hogy ketten kötöttek belém, de akkor sem egyből cselekedtem. Először megpróbáltam hátrálni, utána megmondtam nekik, hogy ez nem jó ötlet, utána meg földön kötöttek ki. De vigyázz is.

Most 20 éves vagyok és én is beruháztam egy gumilövedékes fegyverbe, mivel az aikido tudásom nem sokat ér, ha 4 nem honfitársunk kést ránt és nekünk jön. Legalábbis ahoz a szinthez 10+ év szükséges.

Egyszóval amit én tanácsolok:

Iratkozz be aikidora, ha van rá lehetőséged. Ha meg az utcán ki akarnak rabolni, fuss el, vagy add oda amit kérnek. Higgy nekem, nem szégyen a futás és az életed is többet ér egy szaros ékszernél.

2014. nov. 18. 23:54
 9/14 A kérdező kommentje:
Szerintem ha onvedelemrol van szo akkor a krav maga a legjobb. Nyilvan ha egy ember tamad ram akkor elkezdek harcolni. Ha kessel akkor megfontolom viszont ha 3-5 kessel akkor elfutok. Illetve az a gond h 14 eves korban nem annyira konnyu egy 35-40 ezres ekszer arat megszerezni. + akkor a nalam levo penzt es az oram is elfogjak venni es ez a baj.
2014. nov. 19. 00:01
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

"nem az en bajom hogy csoro vagy es nem telik ekszerre:D ugyanis a sajat penzembol veszem oket"

Hát persze, 14 évesen a saját pénzedből. Munkából nem lehet a pénz, akkor honnan van, loptad?

2014. nov. 19. 04:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!