Ti is észrevettétek már, hogy milyen férfiellenes világban élünk épp?
Nagyon sok aspektusból meg lehet közelíteni a dolgot, de a leginkább árulkodó tény az az, hogy ha nő követ el sérelmet férfi ellen, akkor azok szinte kivétel nélkül közröhej tárgyát képezik.
A filmekben sokszor van, hogy férfiaknak belerúgnak a péniszükbe, amit a kevésbé értelmes, degenerált emberek viccesnek találnak és önfeledt hahotázásba kezdenek. Ha ugyanezt mondjuk egy nővel csinálnák, akkor pedig mindenki megbotránkozik.
Volt egy videó, ami körbejárta az internetet.. egy nő bevisz magával egy pasit egy szórakozóhely wx-jébe, ahol rámászik és erőszakosan le akarja venni a gatyáját, de a pasi ellenkezik, mire a nő ad neki egy hatalmas sallert, tökön térdeli, aminek a nyomán a földre rogy, és ott is rugdossa, majd mint aki jól végezte dolgát, kiballag a helységből. Mindenki nevetett rajta. Ha ugyanez fordítva történik? Akkor a pasi már rács mögött lenne és az egyetem, ahova járt, dékáni szünetet rendel el, hogy mindenki tudjon otthon méltatlankodni.
A férfiellenes bűncselekmények valahogy mindig másképp vannak megítélve, sőt, a legtöbb országban jogilag férfit megerőszakolni sem lehet.
8: Én nem gyűlölöm, hanem szeretem a nőket. Ettől függetlenül még megáll az, amit leírtam és linkeltem a 6-os válaszomban. A felhozott példád meg igencsak rossz volt, sajnálom.
Volt egy másik videó is, ami nagyon érdekesen szemlélteti amiről most itt szó van:
https://www.youtube.com/watch?v=BuFuyp8aq2A
Remélem beszéltek angolul és nem bagatellizáljátok el az egészet. 1:30 körül kezdődik a lényeg.
(Egyébként van különbség az érett NŐ és a hülye p*csa között. A feministák az utóbbiak táborát erősítik.)
Keresztény gyalázás, komoly társadalmi probléma egy vallás gyalázása.
A kereszténység magában gyalázat, tovább már nem lehet aljasítani.
Ez a hozzászólásod is bizonyítja, milyen civilizált, nem szexista lény vagy.
Ebben egy a vicces, mocskoljátok a nőket úton-útfélen, de nélkülünk csak egymás formás, szőrős fenekét tudnátok khhhm...mindenki érti.
12:
Szerencsére nincs sok az olyan nőből, mint te. A Barátnőm és én sokszor szoktunk nevetni rajtatok.
Az a te bajod, hogy sosem voltál még sosem voltál rendesen megizélve.
Senki sem akart kikezdeni veled? Mindig kellett nézned, ahogy a barátnőid hozzák a barátjukat a közös találkozókra, de te senkit sem tudtál? Ez bánt téged?
Vagy csak olyan balfék pasikkal hozott össze a sors, akik nem tudták megadni, ami kellett.
12:
Egyébként mi a baj a szexizmussal? Amit te, ti szexizmusnak neveztek, azt mi csak a világ természetének, egy természetes dolognak.
18:
Nekem van egy kamu facebook profilom, akivel megismetem egy csomó aktivista nőt (lmbtq aktivisták, nőkért egyesület tagji, sokat..). Amikor kedvünk tartja Barátnőmmel, akkor néha felnézünk rá, és megnézzük, miket írogatnak egymás falára, miről megy épp az agyalás. És már annyira torz és morbid a gondolkodásuk, hogy ezeken már nevetni sem lehet, nem úgy, mint régen. A többségüknek szinte sose volt pasija. Nem véletlen.
A megjegyzésem valóban ad okot sértődöttségre, de attól még igaz. Ugyanis más nem tudja magyarázni, hogy valakit miért érint ilyen érzékenyen ez a téma. Én a férfiak védelmének a hiányára mutattam rá, de ő egyből elkezdett karattyolni, hogy nőgyűlölők vagyunk. Én nem látok összefüggést a kettő között, de ő valamiért biztos. Gondolom sosem volt rendes pasija, aztán bemagyarázta magának, hogy azért nem, mert a pasik utálják a nőket.
Hajmosás közben megoldottam a gondotokat:
Nőnek néz ki, de azért felsőbbrendű férfi.
Amúgy azt vágjátok, hogy rátok azóta nincs szükség mióta gépek végzik a nehéz fizikai munkát?
Mellesleg szerintem csendben kéne maradnotok, mert csak teher vagytok a társadalom számára.
Bűnözés, alkoholizmus, drogfüggőség, hajléktalanság, mentális gondok. Ezek a ti problémáitok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!