Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Szerintetek beperelhetem a...

Tapsi018 kérdése:

Szerintetek beperelhetem a bankot?

Figyelt kérdés
Mütétem alatt az egyik "jó barátom" ki vette a zsebemből az irataimat és lenullázta az banszámlámat. Igazolní is tudom, hogy akkor kórházban feküdtem.
2014. nov. 14. 14:34
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
0%
Egyértelműen a bank hibája, de nem feltétlenül szükséges beperelni, menj be, meséld el mi volt (de ne a buta tehénnek az akváriumban, hanem egy amolyan menedzsermajomnak), és tedd nyilvánvalóvá, hogy korrekt eljárásként csak azt tudod elfogadni, ha teljes összegben kárpótolnak, mondjuk egy órán belül. Addig elfogadnál egy kávét. Persze az egész beszélgetést vedd fel, ha nem fizetnek, mehet a per, jó esélyed van.
2014. nov. 14. 17:52
 22/23 anonim ***** válasza:

Ha nincs bankkártyád, akkor hogy tudott az ismerösöd levenni a számládról pénzt? Mert ahhoz vagy meghatalmazás kell, vagy neki hozzáférhetösége van a számládra.

EZT írd már el, hogy hogyan lehetett, mert egy lakcímkártya nem jogosít fel pénzfelvételre.

Olyan nincs, hogy besétál valaki a bankba és más valaki számláját kiüresíti.

Mellesleg minden pénzfelvételröl készül kamerafelvétel.

De a bank semmi esete sem felelös ezért, ha meg perelni akarsz, akkor csak te fizetsz rá, méghozzá igencsak amsszívan, a hiányzó összegtisz-százszorosát veszítenéd.

2014. nov. 18. 08:16
 23/23 Andizsuzsi ***** válasza:

Szóval addig, amíg te a műtőben voltál, egy kedves ismerősöd a kórházban belenyúlt a táskádba, az aljából előhalászta az irataidat, elment a Bosnyák térre, lenullázta a számládat, visszament a kórházba, újra belenyúlt a szekrényedbe, és az iratokat, amiről tudta, hogy a táskádból vette ki, belerakta a zsebedbe? És te ezek ellenére nem teszel ellene feljelentést?

Ez vagy kamu, vagy a "jó barátoddal" összejátszatok, és a lenullázott számlát a bankkal akarjátok feltöltetni.

2014. nov. 18. 09:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!