Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Szerintetek beperelhetem a...

Tapsi018 kérdése:

Szerintetek beperelhetem a bankot?

Figyelt kérdés
Mütétem alatt az egyik "jó barátom" ki vette a zsebemből az irataimat és lenullázta az banszámlámat. Igazolní is tudom, hogy akkor kórházban feküdtem.
2014. nov. 14. 14:34
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Ez az, hogy a táskám alján volt és mikor felébredtem ott volt a zsebemben ^^ :)
2014. nov. 14. 15:17
 12/23 A kérdező kommentje:
Szerintem meg nem felesleges hísz nem is én vettem fel a saját pénzem ?! Nekem az a pénz a megélhetésemet jelentette, ez az otp hibája se arckép se aláírás nem egyezhet mikor megtörtént a pénzlfelvétel.
2014. nov. 14. 15:19
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

"Bankártyám egy éve nincs..." "a kártyámról pedig 11 órakkor vették le a pénz"

Most akkor mi van?

Egyébként rendőrség, feljelentés ismeretlen tettes ellen, rendőrök kikérik a kamera felvételeket és a gyerek bukta a dolgot. Csak siessél, mert a felvételeket törlik időnként. Bankot meg ne bántsad, hacsak nincs felesleges pármilliód egy kétes kimenetelű perre, ami valószínűleg nincs, mert nemrég vették el az összes pénzed.

2014. nov. 14. 15:21
 14/23 A kérdező kommentje:
Javítottam, hogy lakcím és szeméylire gondoltam.. Mellesleg akkor ez tényleg így működik, hogy elveszem más iratait és hozzá nyúlok a pénzéhez és az otp csak vigyorogva kiadja a rendőrség meg az otpt még meg is dícslri nem ?! (Y) nevetséges...
2014. nov. 14. 15:28
 15/23 anonim ***** válasza:
És ennyi erővel miért nem jelented fel saját magad, hogy felelőtlenül elérhető helyen hagytad az irataid, továbbá olyan haverjaid vannak, akik röhögve kirabolják a másikat?
2014. nov. 14. 15:30
 16/23 A kérdező kommentje:

Vicces vagy :D

Akkor se ém vettem fel a saját pénzem ez nem így működik, hogy le nyelik az otpnek személyi jogsértés és egyéb?

2014. nov. 14. 15:35
 17/23 anonim ***** válasza:
mondták már: rendőrségi feljelentés
2014. nov. 14. 15:41
 18/23 Koplárovics Béci ***** válasza:

A banknak honna kellene tudnia, hogy te éppen kórházban fekszel és műtenek, amikor a kártyádról valaki pénzt vesz fel?

Bónuszkérdés: miért tudta a "barátod" a PIN kódodat? Találgatással kétlem, hogy 3 próbálkozáson belül rájött...

A bankot nem tudod perelni, a "barátodat" annál inkább.

2014. nov. 14. 17:07
 19/23 A kérdező kommentje:
Milyen bankártyáról beszélsz?
2014. nov. 14. 17:12
 20/23 A kérdező kommentje:
Nincs bankártyám és akkor se eggyezhet az arckép meg a szignó :)
2014. nov. 14. 17:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!