Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha fokossal védem meg magam...

T_GaRami_a kérdése:

Ha fokossal védem meg magam az utcán, abból lehet baj?

Figyelt kérdés
Úgy csinálnám, hogy betenném a fejét a zsebembe, a betyárokhoz méltóan. De csak akkor vinném magammal, ha mondjuk koncertre megyek, vagy ilyesmi.

2014. nov. 10. 18:55
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Végre, valaki aki ért a joghoz. Nem koncertre vittem volna be, azt is akartam kérdezni, hogy megkérdezhetem-e a "securityst", hogy leadhatom-e. A többieknek is köszönöm. Azért elképzeltem a szitut, hogy ott fekszik holtan, én meg mondom, hogy: -megijedtem. A rendőr meg: -Ja jó.

Nyolcas. Értem amit mondasz igazad van, de honnan tudod ki ül a gép előtt? Amúgy tanulok önvédelmet, mert rendészeti szakra járok.

2014. nov. 10. 21:16
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Basszus!

Rendészeti szakra jársz!

Ne a GYIK-bol kérdezz!

-barom-

mondhatnám, csak ha a gyermekeim védelmezői ilyesmi szinten indulnak, akkor nagyon nagy baj van!

2014. nov. 10. 21:30
 13/14 anonim ***** válasza:

9. vagyok

Nálunk volt egy kulturáltabb szórakozóhely ahol belépés előtt ruházat átvizsgálás történt. A nem odavaló eszközöket (boxer, vipera, gázspray, kés s minden mi szem-szájnak ingere) pedig elkérték és kifelé menet vissza lehetett kapni. Igazából nem tudom hogy mennyire és milyen sűrűn folytatják ezt a gyakorlatot mostanság, már rég nem jártam szórakozóhelyen.

Egyébként viccen kívül a legjobban akkor jársz ha megtanulsz futni és viszel magaddal egy gázspray-t. Az kicsi, könnyű, könnyen rejthető és 20g töltőtömegig engedélyezve van.

Félreértés ne essék. Tiszteletben tartom a nézeteidet, hogy a betyárokhoz méltóan szeretnél viselkedni. Csak az a probléma hogy egyrészt a fokossal te is nagyon megütheted a bokádat ha kiszúrják, másrészt pedig ha ketten-hárman-négyen körbeállnak és kés van náluk (ahogy ma általában egy átlagos kötekedés/rablás zajlik) akkor a fokossal esélyed sincs. Ilyenkor a legésszerűbb lépés az ha minden erőddel elkezdesz futni és ha üldöznek akkor magad mögé fújod a spray-t.

2014. nov. 11. 13:14
 14/14 A kérdező kommentje:

Kilences, értem mit akartok mondani a nyolcassal. Mindegyik válaszolónak köszönöm.

Egyébként ez az oldalnem arra való, hogy amit máshol nem merek, azt megkérdezhetem?

khm izé -barom-

Ja igen, mindenkinek köszi kivéve neked.

2014. nov. 11. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!