Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Van ma érvényben Magyarországo...

Van ma érvényben Magyarországon a Holokauszttal kapcsolatos törvény?

Figyelt kérdés
Az ezzel kapcsolatos szólásszabadság és nyilvános beszéd korlátozására gondolok. Tudom, hogy volt valami, de nem vagyok benne biztos hogy még mindig van-e, ha van akkor milyen formában, vagy teljesen eltörölték-e.

2014. nov. 9. 19:41
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

# 19/19 Időpont ma 18:16

Mégis hozzászólok, mert benned látok némi reményt.

Tételezzük fel, hogy vagyunk mi ketten, meg egy harmadik random akárki, és megpróbáljuk kitalálni mit dolgozol jelenleg.

Ha én azt mondom, hogy "szerintem műbútorasztalos vagy, mert ..." az egy dolog.

Ha a másik azt mondja rólad, hogy "ez egy munkanélküli szemétláda, alkoholista tróger, és veri a feleségét, és annyira hülye, hogy a TV-t se tudja bekapcsolni" te ennek örülnél? Mert úgy gondolom, ha mondjuk (hasracsapok) 4 millió ember skandálná ezt, miközben apádat fel se ismernék az utcán, az probléma.

És jelenleg az ultraszélsőjobbtól ez megy. Van különbség a "holokamu" és az "úgy gondolom, hogy az áldozatok száma mindössze (hasracsapok) 200 000 főre tehető, mert [...]" ahol a [...] helyén elhangzanak ÉRVEK, ami nem "mocskoszsidó".

Egyrészt nem tudok olyanról, hogy jelen pillanatban bárkit elítéltek volna holokauszttagadásért, másrészt a szövegezése sem arról szól, amit itt egyesek tagadásként értelmeznek. Ami nagy baj.

2014. nov. 28. 18:31
 22/28 anonim ***** válasza:

A törvény nem különbözteti meg az érveket minőségében. Másrészt itt nem csak a szólásszabadságról van szó. Tudományos kérdésekben bíróság nem foglalhat állást, ennyi erővel Giordano Bruno-t ma is elégethetnénk, mert egyházi érdeket sértett.

Amúgy volt ilyen ítélet.

[link]

2014. nov. 28. 18:38
 23/28 anonim ***** válasza:

20. Értem amit mondasz, ez talán még normális lenne, viszont már beleesik a holokauszt relativizálásába.

Még a számokhoz sem lehet hozzányúlni, legalábbis Németországban. Nagyjából a 70-es évektől igazi őrültekháza.

A másik sértegetésének mellőzése erkölcsi kérdés.

Inkább neveléssel kellene megoldani, mint törvénnyel.

Persze volt olyan eset, hogy öngyilkos lett valaki azért, mert a világ ellene fordult. Viszont semmit sem ért semmilyen törvény. (Ez Amanda Todd esete)

2014. nov. 28. 18:48
 24/28 anonim ***** válasza:

# 22/22 Időpont ma 18:38

Elismerem az ítéletet benéztem, de miért a törvénnyel van bajotok, miért nem azzal amire hozták? Mindenki jön ezzel, hogy "ez folyik mindenhonnan", érdekesmódon én csak úgy találkozom a holokauszttal, hogy valaki felveti "miért ez folyik mindenhonnan?", miért van ez? Gondolom, ha valaki "trianon jogos volt, így is túl nagy maradt az ország" feliratú pólóban lenne, kapásból övültenének ugyanezek, hogy karóba kell húzni a törvény által...

Tudományos kérdésben pedig foglaljon állást a bíróság, ha már józan paraszti ésszel nem sikerül valakinek visszafogni magát.

Gondolom többeknek szarul esne, ha lenne egy hangos tömeg, akik '56-os szovjet mészárlást tagadná. Ezt - szerencsére - szinte senki sem teszi, a holokauszttal ellentétben.

2014. nov. 28. 18:53
 25/28 anonim ***** válasza:

# 23/24 Időpont ma 18:48

Én jelenleg a magyarországi helyzetről beszéltem. Németország iszonyatos kollektív bűntudattal rendelkezik, Hitler neve szinte Voldemortéval egyenlő, egyik legnagyobb félelme, hogy jön egy Hitler2. Ezért igyekeznek elnyomni minden ilyet már csírájában. Az, hogy ezzel jót csinálnak, vagy pont csak még rosszabb lesz, majd a jövő eldönti.

2014. nov. 28. 18:56
 26/28 anonim ***** válasza:

Nem tudsz róla? Pedig van. Több is van. Kötelező Auschwitz-túra, pénzbírság, nyílvános bocsánatkérés, 1-2 hét magánzárka, és hasonló dolgok lettek a kisorsolva a szerencsés nyertesek közt!

Egyébként tudtad-e hogy Kertész Imre osztálytársa él, és ő szerinte Kertész Imre soha nem járt Auschwitzban, hanem mindvégig náluk kuksolt? Most akkor Imi hazudik, vagy az osztálytársa... ráadásul Grüner Miklós állítása szerint Ellie Wiesel nem Ellie Wiesel.. persze ezt is mindenki leszarja. A magát Ellie Wieselnek kiadó személy pedig örül neki, mert elég nagy példányszámban adták ki a könyvét, amiben leírja szenvedéseit.

Nézd ezt az arcot:

[link]

Egy gazdag, és hazug ember arca. Ez sem vád, hanem tény. Grüner Miklós a bizonyíték rá... még él! Indított is egy pert, azóta is húzódik... sosem lesz vége, de ha igen, ki fog derülni, hogy Grüner bizony hazudik. :))

Ennél talán még Phil Chernofsky ötlete is jobb volt. Ő 6 millió nevet írt le egy könyvbe és ezt árusítja.

Amikor a honvédelmi miniszter kijelenti, hogy a holokauszt a legnagyobb nemzeti tragédiánk, akkor talán örülök is neki, hogy a sok barom szélsőjobbos, azzal cukkolja a zsidókat, hogy nem történt meg... mert a mi legnagyobb nemzeti tragédiánk Trianon. A zsidóság nemzeti tragédiája pedig a holokausz. A HOLOKAUSZT. mert ugye 1 volt belőle... más népeknek nem volt. Pl. az emellett eltörpülő 60 milliós indiánságé..

De folytatom! Megjelent az USá-ban a "Recipes Remembered" azaz a holokausztos szakácskönyv is. Az üzlet, az üzlet!

Melyik másik nép tud ennyi pénzt termelni a halottaiból?

Eközben a TV2 reggeli adásában azt hallom, Heller Ágnestől - aki egyébként az Európa Parlementben hangoztatta, hogy 2006-ban senkinek nem lőtték ki a szemét, majd egy férfi akivel ez megtörtént, megkérdezte tőle a stúdióban, hogy miért hazudik - hogy nem szabad elvenni a holokauszt támogatást ( mert nekik ez is jár, ugyanis az én kitelepített, megkínzott nagyapámnak nem jár semmi, mert ugye ő csak magyar, dögöljön meg ) mert ha elveszik a támogatást, ami pár tízezer forint, azzal semmi sem változik.

Itt álljunk meg egy pillanatra és osszuk le a támogatás összegét a legutóbbi cenzus szerinti magyarországi zsidóság létszámával. Ekkor egy kétszázezer forint körüli összeget kapunk, de mivel nem minden zsidó kap holotámogatást - legalábbis nem mindegyik elég öreg és tud könyvet iríni róla - ezért ez az összeg jóval magasabb, 300 ezer forint felettire teszem fejenként.

Többet nem írok, mert elfáradtam, de volt egy cikk, ahol a hivatalos holokausztemlékközpont oldalán egy szemfüles ember észrevett egy jegyzetet, ahol az áll "a zsidó smasszerek sokkal rosszabbul bántak velünk, mint a német smasszerek.." és hogy "sokat úsztunk, sakkoztunk..". Ígérem meg fogom keresni a cikket! Jó gondolkodást!

2014. nov. 28. 19:03
 27/28 anonim ***** válasza:

# 26/26 Időpont ma 19:03

Nabumm, bocs, hogy nem érdekel ez a téma ennyire.

A Kertész vs. volt osztálytárs, illetve az Ellie Wiesel "ügy"ről tudok, de meg tudjuk állapítani (mi halandók, a rendelkezésre álló infókból), hogy kinek van igaza? NEM.

Sosem tagadtam a "holokauszt-ipar" létezését, nem tudom ezt miért keverted ide. De ugyanígy létezik a "holokamu-ipar" is, és ez is jól tejel, nem gondolod? Mindkettő undorító, igen.

Politikusoktól meg végképp mit vársz? Balról mentek a bociszemek, hogy "mi aztán nem csináltunk semmit", jobbról mentek a bociszemek, hogy "a tüntetők nem csináltak semmit"... gondolom a kilőtt szemek véletlenek, és a tüntetők (legalábbis a csőcselék része) is halálra fagytak volna ha nem gyújtanak fel néhány autót :-)

De ismét kérdezem: A fentiek miért jogosítanak fel bárkit arra, hogy egy történelmi tényt (mert ez annak számít ha tetszik ha nem), TAGADJ. Azt mondani, hogy meg se történt.

"Meg se történt" közel sem azonos a "törhénhetett másképp is"-al... pláne ha előbbi vulgáris (mint általában...). Ezt értsd már meg kérlek.

2014. nov. 28. 19:17
 28/28 anonim ***** válasza:
Én nem tudom... faajtós-téglafalas gázkamrák, maradvány nélküli tömegsírok, folyamatosan egymásnak ellentmondó népszámlálási és elhalálozási számadatok. Ráadásul; az a kép a bedobónyílások hollétéről (az orosz felszabadítók máshová vágták a tetőbe a lyukakat, mint ahová az elsőnek publikált légifelvételekre rárajzolták)... + annak a francia Waffen SS tisztnek (Degrelle?) a sorozópapírjai a bolsik ellen harcoló (a Vikingben szolgált) zsidók katonákról...
2014. dec. 30. 22:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!