Van ma érvényben Magyarországon a Holokauszttal kapcsolatos törvény?
# 11/11 Időpont ma 17:17
Érdekes, több olyan nyilvános előadást végighallgattam, ami vitatta a számokat (a többszázezres/többmilliós nagyságrend maradt, ne örülj), és a módszereket is (megint csak ne örülj, az éhezés például maradt).
Az előadó mai napig boldogan éli világát, pedig nem ketten beszéltünk róla egy sötét külvárosi sikátorban...
# 8/12 Időpont ma 15:02
Erre pedig csak annyit reagálnék, hogy azért nincs rá törvény, mert nem tagadják...
Például ha senki nem vizelne az utcán - meg fogsz lepődni! - nem lenne utcán vizelés ellen törvény.
Mi van ma itt?
Amúgy a legújabb holokauszt az ukrajnai oroszok kiirtása terrorelhárítás címén. Nem csoda, hogy elszakadtak.
A palesztínok irtását nap mint nap tagadják!
Akkor most.. akkor most.. törvény lesz rá, hogy nem szabad tagadni? TÉNYLEG????
Az ilyen dolgok ellentétesek a demokráciával, mégis vannak.
Ennyit a demokráciáról.
Na végre valaki! :)
Szerintem is ellentétes.. a szólás szabadságot porba tiporja, és egy népcsoportot előnyösen megkülönböztet.
Nem akarok Caracallától vagy Nérótól, esetleg Mária Teréziától idézni, de úgyis tudjátok, hogy mióta világ a világ.. majdnem mindenki hasonló állásponton van.
A szólásszabadság még mindig nem azt jelenti, hogy bármikor bárkinek bárhol bármit mondhatsz. De ha így gondolod akkor ne merészelj akár csak csúnyán nézni ha említek egy nőnemű prostitúcióval foglalkozó genetikailag hozzád legközelebb álló személyt :-). Ugye nem zavarna kicsit sem?
Viszont én itt be is fejeztem a válaszolgatást. Nektek úgy sincs értelme bármit mondani...
18: ha viszont nem beszélhetnél erről, vagy bármi másról, miatt szólnál hozzá?
Ha betiltanak valamit, az hozza magával a tiltás kiterjesztését.
Ja. Igazad van. Ne is mondjál nekünk semmit. Mi hülyék vagyunk... ja nem. Inkább csak te vagy hülye, és nem vagy képes vitázni, és értelmesen alátámasztani az állításaidat.
A szólás szabadság számomra szólásszabadságot jelent. BÁRMIT mondhatsz. Kimondhatod a véleményedet. Ezt csak az szűkíti, ha valakit zavar a véleményed.
Kérdem én: ki került börtönbe, vagy legalább indult ellene eljárás, aki szidta a homoszexuálisokat? ... Csak mert az ugyanolyan szinten törvényt sért, mint a holo-tagadás, de egy fiatalembert tavaly bevittek, amiért a pólóján ez állt héberül "nem volt holokauszt, a holokauszt most van". Eljárás indult ellene, hosszas bírósági tárgyalás, kötelező Auschwitz túra, pénzbírság és kártérítés lett avége. A palesztín holokausztra utalt a póló, de ez senkit sem érdekelt...
A budapest pride-on rengeteg embert visznek be, de el is engedik őket.
Magyarul: de facto, a zsidóknak előjoguk van, a szó szoros értelmében, és erre bizonyíték is van. Ez a törvény a zsidókat VÉDI. Azokat a zsidókat, akiknek 6 milliárd forintért állítunk emlékművet, holott ez Magyarország....
De nem is akarok veszekedést szítani, csak rávilágítani arra, hogy mennyire meg vannak különböztetve egyesek. Mennyire képtelenek évszázadok óta asszimilálódni, és ezért mennyire a többségi - őket befogadó és ellátó - társadalmat ostorozzák. Van egy másik ilyen ismert népcsoport is. A legnagyobb létszámú kisebbségünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!