Az autóban, utcán álló helyzetben hangos zene hallgatás
csendháborítás?
sajnos igen. a hangos zene hallgatás minden esetben csendháborítás, mégha nem a kecódban tolod tesó akkoris
2014. okt. 25. 15:32
Az "új" szabályozás szerint bármilyen időpontban lehet csendháborítást elkövetni, nem csak éjjel, mint a régiben. Ráadásul most már a KRESZ is bünteti a túl hangos zenehallgatás. Ezt a mély ládázást meg kocsituningolást meg sosem értettem. Tipikusan olyanok állnak nekik kocsittuningolni, akiknek
A) nincs jogsija
B) 15 éves legalább az autója és nem ér többet 200 ezer forintnál.
Hagyd ezt a fenébe. A végére odáig jutsz, hogy ráköltesz fél millát egy régi VW-re és nem fog érni még annyit sem, mint amikor megvetted.
2014. okt. 25. 15:50
Szólj valami ismerősödnek akinek van jogsija, hogy menjetek ki a kocsival olyan elhagyatott részre ahol a kutyát se zavarja ha próbálgatjátok a hangerejét a ládának.
2014. okt. 25. 15:58
Naja. Vegyél egy zsír új BMW-t 18 miláért, abban olyan technika van, amit a füled már el sem bír. De legalább azzal nem nevetteted ki magad.
2014. okt. 25. 16:08
5/26 A kérdező kommentje:
Új autóról szó sincs. Igazad van, hogy sok pénzt költenek rá a hozzám hasonlók, de mi nem is csak használati tárgynak nézzük az autókat :) Viszont azt sosem értettem, hogy miért gondolja valaki azt, hogy a BMW menő... Szerintem hiába a márkanév és a bose hifi, ha egy jelen esetben 150ezre szett lepipálja :D
6/26 A kérdező kommentje:
De ezek szerint ha az autóval körözök a házak körül és úgy próbálgatom, akkor azért is feljelenthetnek?
Már írták fentebb is, hogy módosították a törvényt, és a KRESZ jogszabályt is.Ha álló autóban hallgatod akkor csendháborítás miatt hívhatják rád a rendőröket, ha pedig menet közben akkor azért mert már határa van annak, hogy mennyire hallgathatod hangosan a zenét az autódban.Ezért is ajánlottam, hogy menjetek valami külvárosi részre, vagy a puszta közepére ahol senkit sem fogtok zavarni.
2014. okt. 25. 20:59
8/26 A kérdező kommentje:
"Szerintem hiába a márkanév és a bose hifi, ha egy jelen esetben 150ezre szett lepipálja :D"
Ha neked az autód egy hangfalként funkcionál, akkor tök mindegy. Csinálj vele amit akarsz, csak távol a normális hallással rendelkező emberek által lakott területektől.
2014. okt. 25. 22:39
10/26 A kérdező kommentje:
kedves utolsó. Egyik válaszoló említette meg, hogy "Vegyél egy zsír új BMW-t 18 miláért, abban olyan technika van, amit a füled már el sem bír. De legalább azzal nem nevetteted ki magad". Én erre reagáltam. Természetesen nem csak egy hangszóró az autó nekem. Viszont te, aki azt lesi kit, mikor és hol cikizhessen és alázzon meg, légyszíves és hagyd figyelmen kívül üzenteim, ha már arra nem veszed a fáradtságot, hogy elolvasd az előttem írók üzeneteit. Köszönöm
Kapcsolódó kérdések: