Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ilyen esetben mit lehet...

Ilyen esetben mit lehet tenni? Hangos orgiák.

Figyelt kérdés

Társasházban lakunk és a szomszédasszony gyakran hangos orgiákat tart, a falak elég vékonyak, így áthallatszanak a hangok.

Van egy kisgyerekünk és néha ő is felébred rá és megkérdezi, hogy mit csinál a néni.

A hölgynek már szóltam, hogy az éjszaka legyen kicsit halkabb.De szerintem azt se tudta, hogy mire gondoltam.

Csendháborítással kapcsolatos törvény, hogyan van?

2014. jún. 4. 11:10
 1/8 anonim ***** válasza:
68%
Kopogj át nekik éjszaka, vagy kiabálj át, hogy "halkabban, mert valaki aludni akar".
2014. jún. 4. 11:25
 2/8 Golan Trevize ***** válasza:
100%

Csendháborítás, mint olyan már nincs.

Viszont birtokháborításnak minősül.

Én első körben mindig becsöngetnénk hozzá, _miközben_ zajong.

Esetleg felvenni, majd lejátszani neki, hogy miről van szó.

2014. jún. 4. 11:30
 3/8 anonim ***** válasza:

Mond neki, hogy:

Kedves hölgyem, már százszor szóltam önnek, hogy ne hangoskodjon, de maga annyira gyenge képességekkel rendelkezik, hogy nem képes felfogni mire értettem.

A falak vékonyak, nekem kisgyermekem van, tehát ha még egyszer az éjszaka közepén ordítva ...-oz, akkor feljelentem, így is vissza kellett fognom magam, hogy ne tegyem meg. Érthető voltam?

(Ez biztos hatásos lesz.)

2014. jún. 4. 11:34
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Ajánlom a fülldugót. Gyógyszertárban is lehet kapni, de ott elég drága(100ft/pár), én Kínából rendelek mindig, sokkal olcsóbb. 1 darabot kb 2-3 alkalommal lehet használni és semmit nem hallasz ha bedugod. Horkoló pár ellen is jó.
2014. jún. 4. 11:34
 5/8 anonim ***** válasza:

"Csendháborítás, mint olyan már nincs."

Akkor ez csak dísznek van benne a szabálysértési törvényben?

Csendháborítás

195. § (1) Aki lakott területen, az ott levő épületben, vagy az ahhoz tartozó telken, tömegközlekedési eszközön, továbbá természeti és védett természeti területen indokolatlanul zajt okoz, amely alkalmas arra, hogy mások nyugalmát, illetve a természeti vagy a védett természeti értéket zavarja, szabálysértést követ el.

2014. jún. 4. 14:21
 6/8 Golan Trevize ***** válasza:
5-ös: köszi a javítást, ezt akkor rosszul tudtam.
2014. jún. 4. 14:26
 7/8 anonim ***** válasza:
És már nincs olyan, hogy este 8-tól reggel hatig nem lehet hangoskodni, már sosem lehet
2014. jún. 4. 15:10
 8/8 anonim ***** válasza:

Valóban nem a legjobb megoldás a fülldugó használata, de vannak emberek akiket nem lehet meggyőzni, és kétlem, hogy azt akarja a kérdező, hogy elfajuljon a viszonyuk a szomszéddal.

Esetleg dobj be a postaládájába egy névtelen, udvarias levelet, hogy elhiszitek, hogy élvezi az orgiákat, de több kisgyermek nem tud tőle aludni, illetve kínos kérdéseket tesz fel.

2014. jún. 4. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!