Osztályfőnököm elveheti egy buszon vasárnap erővel a telefonomat?
Suliba sem veheti el, nem hogy még vasárnap egy buszon.
Anno nekem is volt egy hülye tanárom, kitettem az asztalra a mobilom, tokban volt, csak hogy ne nyomja a zsebem és erre odajön és elveszi. Ott mondja, hogy milyen jó kis telefon és majd hét végén visszakapom. Hát én fölálltam és megmondtam neki, hogy vagy most ebben a pillanatban visszaadja, vagy feljelentem lopásért. Vissza is adta.
Másik eset az volt, hogy a tanár (ez ugyanaz a retardált tanár) hisztizett, hogy nem tudta leadni az anyagot és úgy jött be 7. órára, hogy kulccsal bezárta az ajtót, hogy addig nem mehetünk ki, amíg be nem fejezzük. Kicsöngettek, mondta, hogy még két órát itt leszünk. Az osztály egy része puhány volt, de páran leszartuk és kirúgtuk az ajtót és elmentünk. Másnap jött be az igazgató balhézni, de megmondtuk neki, hogy örüljön, hogy nem jelentjük föl személyi szabadság korlátozásáért.
A ló**szt veheti el. Ez bűncselekmény. [link]
Jelentsd fel a gazembert. Benne lesz a hírekben!
"Suliba sem veheti el, nem hogy még vasárnap egy buszon."
Nagy tévedés! Órán megteheti, hogy összeszedje az összes telefont, és az asztalára gyűjtse őket, de óra után köteles visszaadni őket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!