Bele egyezésedet adnád, hogy vasárnap az üzletek zárva legyenek, hogy a nők is otthon töltsék azt az 1 napot a családjukkal?
Figyelt kérdés
2010. nov. 6. 12:12
2/38 anonim válasza:
ha ezt tenném, akkor a kereskedelmi dolgozók kb. 1/7-ét raknák az utcára, mert nem lesz szükség a munkájukra....
3/38 anonim válasza:
Boltokba simán belemennék, Németországban éltem sokáig, ott ez teljesen normális. De ezt a női dolgot nem értem... ki tiltja ezt most nekik?
4/38 anonim válasza:
Nem adnám. De hogy jönnek a nők ehhez az egész dologhoz? Nem értem.
6/38 anonim válasza:
A boltos dolog finoman szólva sem érdekel. De hogy a nők otthon a családjukkal, erre nem lehet őket kötelezni.
7/38 anonim válasza:
ha egy nő a családjával akar lenni, akkor olyan munkahelyet választ. Ha egy egyedülálló nő gyerek nélkül, meg tud vasárnap dolgozni, és akkor kérdező ha hirtelen vasárnap csokit akajsz enni, de nincs otthon, akkor tudsz venni egy boltban, éhéjj.
8/38 bumbi02 válasza:
és akkor lenne olyan minden vasárnapunk mint okt23.-a illetve nov 1... hogy ha épp nincs otthon krumpli akkor nem is lesz, mert minden bolt még a tesco is zárva..
9/38 anonim válasza:
Nem.De mégis a legtöbb bolt zárva van,pedig olyankor lehetne a legnagyobb bevételük.
A dolgozó embereknek hétvégén van idejük bevásárolni.
pl:fél évig jártam szakadt cipőbe mert hétköznap dolgoztam,hétvégén meg minden üzlet zárva volt.
10/38 anonim válasza:
Nem, sokan csak ekkor érnek rá, mert 7-ből 6 napot dolgoznak, és a vasárnapjuk szabad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!