Bele egyezésedet adnád, hogy vasárnap az üzletek zárva legyenek, hogy a nők is otthon töltsék azt az 1 napot a családjukkal?
Figyelt kérdés
2010. nov. 6. 12:12
31/38 anonim válasza:
Kedves kérdező,te hülyeségeket beszélsz.
A szülőfalumban és környékén 2évig se talláltam munkát,pedig kutattam minden nap,bármit elválaltam volna.
5éve elköltöztem (egy nagyobb városba)onnan,na itt találok amióta itt lakok folyamatosan van munkám de ha meg is szünne kapásból lenne vagy 3-4 ahova 100% felvenének.
32/38 Mesterné Pap Ilona válasza:
Szerintem teljesen mindegy, hogy a hét napjai közül melyik nap a szabadnap. Sőt! Hétköznap minden hivatal nyitva. A régi klasszikus családtipus pedig el van felejtve, hogy hétköznap iskola munkahely, hétvégén együtt a család tanulás, "jó ebédhez szól a nóta" tyúkhuslevessel. Ki emlékszik már minderre. Csak a nagyszülők!
33/38 A kérdező kommentje:
Mesterné Pap Ilona ,köszöntelek ,és igen igazad van, ,legalább ilyen válaszra vártam ,sajnos ezekbe a válaszokban volt minden hideg meleg ,de csak azok válaszoltak szívből igaz válaszokat akiknek gyermekei van ,sajnálom hogy ilyen kevesen vannak akik azt támogatnák ,hogy Vasárnap legyen zárva minden üzlet ,hogy családjaikkal tudjanak lenni többet az édesanyák és édesapák, ez régebben is már volt így ,és jó volt , köszönöm .
2010. nov. 14. 13:06
34/38 Szilvike95 válasza:
Bocsi, de ez egy hülye kérdés... gondolom azért írtad a nőket h a gyerekkel legyenek vagy nem tudom mi ez a megkülönböztetés, de alapvetően a vasárnap régen a "vásárnap" volt tehát kizárt h bezárjuk a boltokat..
35/38 A kérdező kommentje:
SZILVI ,légyszíves , Mesterné Pap Ilona válaszát olvasd el,
Már bocsáss meg ,de nem a kérdés hülye ,én úgy gondolom neked mindegy otthon vagy Vasárnap vagy nem ,akkor miért válaszolsz,? ajánlom a fenti kedves válaszadó , válaszát olvasd el ,
2010. nov. 15. 12:47
36/38 anonim válasza:
Ennyi idiote szemét k.ö.cs.ö.g.öt , hogy felvannbak háborodva mert egy szaros nap be lenne zárva a bolt.... csak ö, hogy tudjon vásárolni vasárnap is, hogy egész nap ott b,a,ssz,a az idejét.... könyörgök egy szaros naprol van szó!!! Ne mondja senki sem hogy nemtudna a hét hat (!) napjából bevásárolni.... ráadásul sokáig is nyittva tartanak a boltok. á de minnek is magyarázok a sok lumpenek.... k.u.r.v.a ország.... éljen a szabad Vasárnap!!!!!!!
37/38 anonim válasza:
bocsánat a sok helyesirási hibáért csak nagyon méres voltam.... ja és ne keverjük a kereskedelmet egyébb dolégokal. pl az orvosokal. Mert a bevásárlást lehet szabályozni, mondjuk Szombaton bevásárolok, hogy Vasárnap már semmire se legyen szükségem, viszont egy nem kivánt betegséget, vagy bnalesetet már nem...hát ennyi lenne a külöbség
38/38 Szilvike95 válasza:
Nem azért írtam hogy mindegy hogy otthonvagyok e, hanem azért mert így is Vasárnap sokkal kevesebb lehetőség van ah valaki akar venni pl egy kiló kenyeret. Illetve például a diákmunkásoknak nem is engedik hogy vasárnap dolgozzanak, azt mondom h ez eleve azt jelenti h nem akarják h a gyerek vasárnap máshol legyen, mint otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!