Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Vásárlástól való elállás...

Vásárlástól való elállás pénzvisszafizetés határideje?

Figyelt kérdés

A kérdésem az lenne, hogy miután jeleztem elállási szándékomat az üzlet felé és az árut is visszajuttattam minden probléma nélkül, mennyi ideje van az eladónak visszatérítenie számomra a vételárat?

Én úgy értesültem, hogy nemrégiben módosították a dolgokat és 14 napja van rá az eddigi 30 helyett.

Válaszolókat kérném, hogy azok reagljanak akik tisztában vannak az aktuális erre vonatkozó szabályozással és ne évekkel ezelőtti tapasztalatokat írjanak.

Előre is köszönöm a segítséget!

2014. okt. 6. 14:15
 1/1 Attila551122 válasza:

A HÍR tv-nek van egy panaszkönyv című heti műsora s szintén nem rég hivatkoztak az új szabályra hogy a vásárlástól való elállás a 8 napról 14 nap lett. Tehát ennyi időd van elállni és visszakérni a pénzt. Ha nem adják fordulj a békéltető testülethez.

Tehát mégegyszer: az elállásra van 14 napod.

2014. okt. 9. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!