Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hajléktalannak néztek, és...

Hajléktalannak néztek, és mások előtt megalázva alamizsnát adtak egy lidl üzletben, mit tehetek?

Figyelt kérdés

Nem borotválkoztam meg még, és emiatt hajléktalannak néztek egy lidl áruházban kőbányán, és mindenki előtt megalázva adott aprópénzt a pénztáros... Hozzáteszem, dolgozó ember vagyok, rendkívül sértve érzem magam, mit tehetek azért, hogy tisztázzam ezt a dolgot, vannak erre jogi eszközök?

A kérdés nem kamu!

2014. okt. 2. 21:46
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
93%
"Pénztáros "!!!!! Az a visszajárót adta vissza neked nem könyör adományt adott
2014. okt. 4. 17:39
 12/31 anonim ***** válasza:
82%
Biztosan kamu a kérdés :D
2014. okt. 4. 18:01
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

Les Grossman elmagyarázza mi a teendőd:

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Ak..

2014. okt. 4. 18:57
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy a világ legnagyobb senkije, ha ezt a kérdést és a jogi eszközös baromságodat komolyan gondoltad.
2014. okt. 4. 19:18
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
nem lehet hogy csak vissza adott az a péztáros??
2014. okt. 4. 21:08
 16/31 anonim válasza:
100%
Ha viszont a kasszából adott neked pénzt,ami nem az övé,akkor ezért ki is rúghatják. Biutos ezt akarod egy olyan berrel aki csak jót akart?
2014. okt. 4. 21:14
 17/31 anonim ***** válasza:
86%

1000000000000% hogy kamu a kérdés, illetve nem, mert a pénztárosnak ez a dolga, hogy visszajárót adjon legtöbbször apró formájában, mert ki nem szállhatnak csak úgy a pultból.

poénos akart lenni a kérdező......

2014. okt. 5. 01:22
 18/31 A kérdező kommentje:
Ha jól tudom, valaki adta a pénztárosnak a pénzt, hogy adja át nekem... Jóval több volt, mint amennyi visszajárt volna... Már írtam, hogy NEM kamu a kérdés!! Esetleg még azt is el tudom képzelni, hogy akik látták a jelenetet, közülük valaki olvassa a kérdést... Ha van ilyen, jelentkezzen! Kőbányán történt az eset, a Sibrik Miklós úti lidl-ben!
2014. okt. 5. 13:36
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

Én láttam! Én voltam az aki mögötted állt kettővel, szürke pulóverben, gondolom emlékszel... Hát a mögöttem lévő nénike volt az húzogatós kocsival, ő mondta, hogy adjon neked egy százassal többet vissza a pénztáros, majd ő kipótolja.

Nem semmi öreg, jól megaláztak, és ennek szemtanúja voltam. Gondoltam, hogy közbeszólok, de a döbbenettől nem tudtam meg se nyikkani!

2014. okt. 5. 14:11
 20/31 anonim ***** válasza:
78%

Tényleg így volt, én vagyok a nénike a húzogatós kocsival(népszerűbb nevén banyatank).

Kedveském, megtévesztett, az a visszataszító és elhanyagolt állapota, ezért adattam a teljesen ártatlan pénztárossal azt a százast, amit ezúton vissza is kérek akkor, tisztelettel özv. Branauer Frigyesné.

2014. okt. 5. 14:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!