Konyakmeggy sulibüfében?
A törvény az alkoholos italok árusítását tiltja (ez egy törvényben behatárolt terméktípus). Az egyéb alkoholtartalmú termékeket ki lehet adni.
A mandulaaromában 70% alkohol van, azt is kiadják. Az alapötlet az mögötte, hogy ha nem reális, hogy ittas állapotot okozzon, és nem szoktat közvetve alkoholfogyasztásra (mint pl. alkoholmentes sör), akkor el lehet adni gyereknek is.
Kérdező:
Nem tudom mennyire vagy régi motoros gyk-n, de ezt szokd meg. Sajnos az ittlévők túlnyomó többsége a kérdést se érti meg, aztán vagy bunkón válaszol, vagy jóhiszeműen, de egy teljesen más kérdésre... :-)
Itt vagyok már egy ideje, én is észrevettem, hogy sok olyan ember van itt aki úgy ''hülyéz'' le valakit, hogy fel sem fogja a kérdést/választ. Vagy hogy úgy válaszol valamire, hogy köze sincs a témához. A humortalan trollok pedig a harmadik kategória. Ha egy jópofa, humoros troll választ ír valaki, azon nevetek egy jót és megy neki a zöld kéz.
Ezen az oldalon a kérdezők és a válaszolók közt is van néhány érdekes állatfaj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!