Kávéba konyakmeggy?
Figyelt kérdés
Milyen lehet?2013. márc. 13. 16:21
1/8 intrepid válasza:
Lehet még konyakmeggyet kapni? Szerintem nem passzol a két íz, ha akarsz belerakni valamit, akkor néhány: csokilikőr, vodka, rum, vanílialikőr.
2/8 A kérdező kommentje:
Egy munkatársamtól hallottam, a csokival bevont verziót használja.
kávélikőrrel finom azt tudom :)
2013. márc. 13. 16:39
3/8 intrepid válasza:
Bocsi, én a kupakos konyakmeggyre gondoltam. Át kell értékelnem a válaszomat: érdekes lehet, egy próbát megér.
4/8 anonim válasza:
Sokan szeretik a csokit a kávéba és van aki rummal issza, biztos finom úgy is, de én inkább elkülönítve eszem-iszom. :-)
5/8 A kérdező kommentje:
Semmi gond :)
Aki esetleg kipróbálja írjon egy komit. Én is kipróbálom amint lehet.
2013. márc. 13. 17:15
6/8 anonim válasza:
Én már próbáltam, isteni a csoki és a konyak bele. igaz a meggyet , amikor feltörtem bekaptam, azt nem tettem a kávéba:)
7/8 doboszoli válasza:
Nem próbáltam még, de így első hallásra bejön.
8/8 anonim válasza:
Próbáld ki, mert tényleg finom - bár ízlés kérdése.
Annakidején egy partnercégnél mindig úgy ittuk a kapucsínót, hogy tettek bele egy konyakmeggyet. Bár az nem ugyanaz mint a kávé... De isteni volt, főleg aki úgy szereti a jó minőségű csokit, mint én!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!